Emilie Liljas skønhedsbud
SPONSORERET indhold

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en parfume, som jeg får, når jeg har denne parfume på"

Masker og cremer, der beroliger tør og irriteret hud er blandt den 27-årige model, blogger og dj Emilie Liljas skønhedsfavoritter.

Af: Marie Brodersen Foto: Ditlev Rosing og PR
21. apr. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Berolig huden
Mario Badescu Azulene Calming Mask er fantastisk, og jeg bruger den flittigt, når jeg har haft en uge med mange jobs. Min hud kan nemlig godt blive irriteret og tør af al den makeup, jeg har på til fotoskydninger, så masken hjælper med at berolige den igen.

Azulene Calming Mask, 59 ml, Mario Badescu, 250 kr.

2. SOS til tør hud
En anden life saver er min elskede dagcreme fra Embryolisse. Den redder mig altid, når min hud føles ekstra tør i vinterhalvåret. Og har jeg en lille urenhed, er Mario Badescu Drying Lotion et verdensklasse produkt, der hurtigt og effektivt minimerer problemet.


Lait Crème Concentré, 75 ml, Embryo-lisse, 199 kr.

3. Vild med olie
Jeg er ret vild med kropsolien fra Trine's Wardrobe, som jeg bruger i eller efter badet. Den er også god til at massere med, når jeg har ømme muskler efter en hård omgang træning.

Body Oil, 150 ml, Trine’s Wardrobe, 120 kr.

4. Vægtløs makeup
Naked Skin fra Urban Decay er uden tvivl den bedste foundation, jeg har prøvet. Den er fantastisk let, så man føler slet ikke, at man har noget makeup på.

Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, 30 ml, Urban Decay, 265 kr.

LÆS OGSÅ: Drop idealet om, hvordan du skal se ud, og hvordan du skal have det med din krop

5. Solkysset
En anden makeup-favorit er Hoola Bronzer fra Benefit, der farvemæssigt passer til enhver årstid, uanset om man er vinterbleg eller sommerbrun og lækker. Jeg har brugt den i årevis og skifter nok aldrig til et andet solskinspudder.

Hoola Bronzer, Benefit, 265 kr.

6. Duften af komplimenter
Jeg kan godt lide at skifte parfume i ny og næ, men vender altid tilbage til Florabotanica fra Balenciaga, da den giver mig en frisk duft og følelse af sommer. Jeg har heller aldrig fået så mange komplimenter for en parfume, som jeg får, når jeg har den på. Den er min klassiker.

Florabotanica, Eau de Parfum 50 ml, ­Balenciaga, 620 kr.

8. Mit næste skønhedskøb
Jeg gad godt gå all in på La Mer en dag for at se, om det rent faktisk virker på min hud, eller om det hele bare er humbug. Det kan jo ikke være så dyrt, og så ikke gøre et eller andet mirakuløst, vel?
Creme de la Mer, 30 ml, La Mer, 1.070 kr.

LÆS OGSÅ: 5 tricks til smuk og sund hud
LÆS OGSÅ: Den bedste læbepomade: Den koster næsten ingenting, men er langt bedre end andre
LÆS OGSÅ: Ole Henriksen: Sådan får du perfekt hud