Lille fredag

Foto: PR

Lille fredag

Lille fredag i maritime striber og højt humør

Ohøj! Det er lille fredag igen, og temaet denne torsdag er maritimt. Altså skal du forestille dig høj sol og bådfest. Skål!

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. I aften skal vi til fest på en båd... og dét naturligvis i høj solskin og iført maritime striber. Det forestiller vi os i hvert fald...

Kasket_og_buksesaet.jpg

Howdy, sailor

Det må gerne være afslappet, men sejt. Det klæder en båd, og det er jo dér, du skal forestille at være til fest i aften. Iklædt sømandsstriber og med iskold rosé i glasset. Vi ville uden tøven hoppe i sættet her, og lade kasketten fungere som prikken over i’et.

Kasket fra Wood Wood og buksesæt fra Collect23.

Sneakers_og_kjole.jpg

I stribevis

Et godt alternativ til buksesættet må være denne kjole. Godt snit, tilpas afslappet og yndig – og naturligvis med fine lyseblå striber. Kom et par sneakers a la den klassiske Superstar-model fra Adidas på fødderne, og du er klar til fest. Også selvom den ikke nødvendigvis kommer til at foregå på den båd dér…

Sneakers fra Adidas og kjole fra Second Female.

Haandklaeder.jpg

Mand over bord

Er du hardcore og ligeglad med, om solen skinner, når du hopper i bølgen blå, er i aften måske heller ingen undtagelse: Du vil bade. Og så kan du jo passende tørre kroppen i det her flotte håndklæde bagefter.

Håndklæder fra Jotex.

Kager_og_fad.jpg

Maritime striber kan også være bolsjefarvede

Ligegyldig om du er til søs eller til lands, så går du aldrig galt i byen med en hindbærsnitte. Og slet ikke med en bolsjestribet en af slagsen. Sæt prikken over i’et på dit maritime look med knasende sprøde og ikke mindst stribede snitter. Se opskriften på bolsjefarvede hindbærsnitter her

DAN-Ild serveringsfad fra Rosendahl.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lille fredag og Shopping