Anti-age
SPONSORERET indhold

Vi tester: Naturlig anti-age

Vi har testet 3 forskellige anti-age behandlinger. Se, hvordan du slipper for linjerne uden kemi.

Af:: Line Munkholm Foto: Diverse
31. maj. 2014 | Mode | ALT for damerne


JAPANSK LIFTING

Teknikken bag den naturlige antiage-behandling fra Japan er en blanding af zoneterapi, akupressur og lymfedrænage – en dybdemassage af musklerne og bindevævet i ansigtet. Ansigtszoneterapien arbejder direkte på centralnervesystemet (via nervepunkter, der er direkte forbundet til kranienerverne), det er derfor, det er så effektivt. Ud over at mindske rynker og poser under øjnene og udjævne ydre alderstegn kan du se frem til ekstra velvære i hele kroppen efter en ”kur” på ca. 10- 12 behandlinger. Ligesom reflekszoneterapi under fødderne virker behandlingen stimulerende på nervesystemet og meridianbanerne.

Sådan foregår behandlingen
Lifting-massagen er kendt og elsket som et effektivt alternativ til botox og fillers, og når man først har prøvet den, kan man godt forstå, at den har fået høj status blandt stjerner og ganske almindelige kvinder, der vil undgå sprøjten. Allerede når man kravler under dynen på briksen og mærker de første målrettede fingertryk på sin hage, bliver man solgt til ideen om menneskehænder frem for sprøjter. Men glem alt om blide stryge-med-håreneansigtsbehandlinger, der gør dig lidt småsøvnig. Behandleren går om bord i diverse trigger-punkter i ansigtet og lægger herefter kræfterne i, når hun masserer muskler og bindevæv. Der bliver hevet og trukket, glattet og duppet i 50 minutter, og undervejs får man arbejdet en tør jord fra Argentina ind i huden og lagt en hybenrosemaske. Man kan allerede mærke en tydelig ændring i ansigtet under selve behandlingen, for musklerne bliver nemlig mere og mere levende minut for minut, der går.

Resultatet: Færre rynker og en afspændt muskulatur
Efter behandlingen skal man drikke rigeligt med vand, fordi massagen dræner vævet. Hvis man glemmer denne del, risikerer man at få hovedpine. Men det er også den eneste bivirkning, for resultatet er fantastisk. Faktisk er det en decideret overraskelse, for det er meget tydeligt, at øjnene har åbnet sig mere, og især tværrynkerne i panden er næsten væk. Også munden ser mere afspændt ud.

Japansk Lifting fås hos Nui Copenhagen, Vimmelskaftet 41A, 3 sal, 1161 Kbh. K. Tlf. 27 12 51 01. Behandlingen varer 50 minutter og koster 850 kr. pr. gang. Der anbefales 10-12 behandlinger for at opnå varige resultater. Se mere på Nuicph.dk

Testet af: Christina Bølling, 51 år, sundhedsredaktør på ALT for damerne


NON TOX
Et naturligt alternativ til botox med blid bindevævsmassage og akupunktur, der løsner spændinger, efterfulgt af iskolde jadesten, der hjælper huden af med sine affaldsstoffer. Formålet er ligesom ved botox at få ansigtsmusklerne til at slappe helt af, så der dannes færre linjer og rynker. Til brug mellem de anbefalede seks behandlinger kan du købe et lille hjemmekit med 10 små, rynkereducerende natplastre, som du sætter på de områder i ansigtet med flest rynker. Plastrene frigiver C-vitamin, som øger celleproduktionen og vitamin A, der booster spændstigheden i huden. Endvidere følger der også en ”wrinkle-filler” med hjemmekittet, som er en slags pudder, som smelter på huden ved påføring. Den udglatter og udfylder rynker i dybden og anvendes under almindelig dagcreme.

Sådan foregår behandlingen
I det sekund man lægger sig på briksen, er man i en helt anden verden. Lydene og duftene gør nemlig, at man falder til ro omgående. Behandlingen starter med 10 minutters afslappende bindevævsmassage, der foregår med blide bevægelser. Det er faktisk så blidt, at man i nogle områder næsten ikke mærker det. Formålet er, at ansigtet skal modelleres fri for spændinger, og selv mundhulen bliver masseret indefra. Dette er overraskende dejligt og slet ikke grænseoverskridende, som man ellers kunne forestille sig. Efter massagen er det tid til ansigtsakupunktur. Der bliver sat en masse små, sterile nåle i ansigtet på områder med fine linjer og rynker. Formålet er at løfte og stimulere energien på de udvalgte punkter, så ansigtsmuskulaturen kan slappe helt af.

Årsagen til linjer og rynker er ofte de spændinger, som vi laver ubevidst med vores ansigt i løbet af dagen, og hvis man kan undgå disse, er man allerede kommet langt i antirynkekampen. Der er stor forskel på, hvor meget man mærker prikket fra nålen. Det giver et lille niv, når nålen penetrerer der, hvor man har flest spændinger. Men når den først er inde, mærker man intet. Nålene skal virke i 20 minutter, mens man får massage af nakke, arme og hænder.

Behandlingen afsluttes med 15 minutters Face Lift & Gua Sha Massage, som er en kinesisk ansigtsløftningssteknik med jadesten. Stenene er iskolde og føles rare efter akupunkturen. De trykkes forsigtigt mod forskellige punkter i ansigtet for at dræne ophobede affaldsstoffer.

Resultatet: Babyblød hud og færre mimiske rynker
Hele kroppen er fuldstændigt afslappet efter behandlingen. Huden har en helt særlig glød, er babyblød og ser mere spændstig ud. I det hele taget føles ansigtet dejligt afspændt. Der er stor forskel på før og efter: rynkerne er ikke pist forsvundet, men de er klart minimeret, og der er færre af de meget tydelige mimiske rynker.

Non Tox fås hos Well-come by Amazing Space, Tuborg Havnevej 4-6, 2900 Hellerup, Tlf. 39 30 30 94. Det anbefales, at man får 6 behandlinger over tre til seks uger. Behandlingen koster 775 kroner og en kur på 6 behandlinger koster 3.995 kr. Se mere på Amazing-space.dk

Testet af: Tina Nikolaisen, 42 år, chefredaktør på ALT for damerne


CAUDALIE PREMIER CRU
Denne anti-age-behandling bliver udført med en ”dermaroller” og naturlige plejeprodukter fra Caudalie. Dermarolleren er en lille håndrulle beklædt med bittesmå nåle, der penetrerer huden, så produkterne kan trænge langt dybere ind, end hvis de blot blev smurt på overfladen. Den lover, at huden bliver synligt udglattet, og linjer, pigmentforandringer, forstørrede porer og ar efter acne mindskes. Behandlingen afsluttes med et fugtboost med anti-age-cremen Premier Cru.

Sådan foregår behandlingen:
Behandlingen lægger ud med klassiske elementer: Først bliver hudtypen bestemt, og der tages eventuelle særlige hensyn, hvis man eksempelvis har tør hud. Så renses, dampes og peeles huden, og man får fugtmaske og en særdeles behagelig massage. Behandleren er sød til at fortælle, hvad der sker undervejs, så man føler sig i trygge hænder. Også når dermarolleren bringes på banen. Den lille anordning gør en smule ondt visse steder som i panden, men i det meste af ansigtet mærker man ikke det store til de små nåle, der borer sig ned i det øverste hudlag. Man føler tydeligt, hvordan blodcirkulationen bliver sat i gang undervejs, og det giver en varm følelse i ansigtet – på den gode måde.

Resultatet: Glødende kinder og gennemfugtet hud
Forskellen fra før og efter behandlingen er tydelig. Der er kommet masser af liv og varme i ansigtet, og kinderne nærmest gløder. Man kunne frygte at blive meget rød efter dermarollerens nåle, men huden ser faktisk bare strålende, sund og fugtet ud. Den har virkelig fået et boost af en anden verden, og den gode effekt af behandlingen er umiddelbar. Tit skal man vente et døgn med rød og plettet hud efter en ansigtsbehandling, men her ser huden fantastisk ud med det samme.

Caudalie Premier Cru Anti-Age ansigtsbehandling fås hos Helle Thorup Spa i Købehavn, Gothersgade 43, 1123 Kbh K, tlf. 33 33 96 00, og i Aarhus, Frederiksgade 35, 8000 Aarhus C, tlf.: 86 18 39 00. Behandlingen varer 60 minutter og koster 1.100 kr. Se mere på HelleThorup.dk

Testet af: Caroline Abildtrup Bagger, 41 år, Art Director på ALT for damerne


LÆS OGSÅ: Sådan ændrer din hud sig i 30'erne, 40'erne og 50'erne