Prins Nikolai Burberry
SPONSORERET indhold

Modeekspert: "Der er stor sandsynlighed for, at der er en Burberry-kampagne med Prins Nikolai på vej"

Rygtebørsen svirrede allerede i går formiddags, hvor billederne fra Burberry-showet begyndte at florere på Instagram med spørgsmål om, hvorvidt prins Nikolai rent faktisk var på catwalken for modegiganten. Men det var ikke før i går aftes, at det blev bekræftet. Det var altså ham.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Getty Images
20. feb. 2018 | Mode | Eurowoman

Der var fyldt helt op langs catwalken, da det engelske modehus i lørdags inviterede til modeshow. Og alle de kendte gæster som Keira Knightley, Sienna Miller og Chelsea Clinton fik sig noget af en royal overraskelse, da prins Nikolai pludselig tonede frem og gik selvsikkert ned af runwayen iklædt de ikoniske tern.

LÆS OGSÅ: Helena Christensens 17-årige søn gør catwalk-debut

Side-om-side med modelikonerne Edie Campbell, Adwoa Aboah og Cara Delevingne kom overraskelsen. Den 18-årige prins gjorde sit indtog som nummer 45 ud af 85 indgange i en mørkeblå frakke, silkeskjorte og hyttesko, lange mørke bukser og en rød taske i hånden.

Prins Nikolai Burberry

Om dette bliver starten på en modelkarriere for prins Nikolai kan vi ikke spå, men en ting er sikkert, siger Eurowomans Senior Fashion Director, Frederik Lentz Andersen til ALT.dk.

”Det har en stor betydning, at han er prins. Alle modelkarrierer beror på tilfældigheder – om man er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, og om branchen søger et bestemt udseende. Han ser fantastisk godt ud, men om han ser bedre ud end naboen, det er ikke til at sige, men jeg vil sige, at han har potentiale” siger Frederik Lentz Andersen og fortsætter:

”Jeg tror, at der er stor sandsynlighed for, at der er en Burberry-kampagne med prins Nikolai på vej. Alle kongelige ejer noget Burberry, og det er om muligt det modehus, der har den tætteste tilknytning til de royale.” siger Frederik Lentz Andersen.

Om det, at han som royal arbejder som model, siger Frederik Lentz Andersen:

”Han får ikke apanage og kan derfor tjene penge ved siden af sit hverv. Det er et muligt startskud for hans karriere – måske må han ikke foreløbigt stille op for nogle danske brands, men jeg kan sagtens se ham gå flere internationale shows som fx Prada.”

46-årige Christopher Bailey har siden maj 2001 været chefdesigner for Burberry, og ført det gamle britiske mærke ind i det nye årtusind, hvor støvet i den grad er blevet pustet af til fordel for et mere moderne og eftertragtet design. En position han ikke længere skal besidde.

I 2017 blev det nemlig bekræftet, at den sidste kollektion fra hans hånd ville blive forårs- og sommerkollektionen 2018, der blev vist lørdag kl. 17 lokal tid i London. Og selvom det i sig selv var en stor og sørgmodig begivenhed, så havde Christopher Bailey og hans hold flere kort end bare et ”farvel” på hånden.

Hele dagen i går florerede historien om, at den danske prins havde gået showet, men ingen ville bekræfte, og mange tvivllede da også på rigtigheden. Men i går aftes kom bekræftelsen. Rygterne talte sandt. Det var ham. Selveste prins Nikolai af Danmark.

”Prins Nikolai har haft en unik mulighed for at deltage i det sidste show for Burberry af designeren Christopher Bailey,” siger grevinde Alexandras privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgren til Ekstra Bladet.

Anbefalet til dig