H&M Conscious Exclusive
SPONSORERET indhold

Se H&Ms valg af model til ny eksklusiv kollektion

H&M sætter hårdt ind på at være med i front, når det gælder bæredygtighed, og kommer snart med deres næste Conscious Collection med en smuk kvinde i front.

Foto: H&M
11. dec. 2014 | Mode | Eurowoman

I den kommende H&M Conscious Exclusive kampagne står skuespiller Olivia Wilde, du måske kender fra serien 'House' eller filmen 'Rush', foran kameraet.

Hvervet som kampagnemodel er Wilde beæret over, og siger i en pressemeddelelse:

- Bæredygtighed er en af mine største passioner. Jeg er stolt af at være ansigt for H&M Conscious Exclusive, en kollektion, som viser det stilfulde ved bæredygtighed.

Kollektionen bliver sat til salg 6. april både i butikkerne og i webshoppen, og bliver én i rækken af særkollektioner H&M sender på gaden, som pt tæller blandt andet deres Studio-kollektion, som næste gang rammer d. 12. marts og deres spændende designsamarbejder.

Kollektionen er inspireret af fjerne himmelstrøg med referencer til både Asian, Afrika og Indien. Hovedfokus er på smukke kjoler og særlige print udviklet kun til denne kollektion.

- Jeg elsker udtrykket for dette års Conscoius Exclusive kollektion. De forskellige dele er fuld af karakter med de smukkeste print alle af bæredygtige materialer, siger Ann-Sofie Johansson H&M's designchef for ny udvikling.LÆS OGSÅ: Givenchy hyrer Julia Roberts til sin nye forårskampagne

LÆS OGSÅ: 7 ting, du skal vide om Victoria's Secret showet

LÆS OGSÅ: Sådan gik det, da verdens førende designere tog i Build-a-bear