Sidsel Alling klædeskab
SPONSORERET indhold

"Man er smartest, jo kortere tid man har til at tænke over sin garderobe"

Hjemme hos Sidsel Alling er der styr på indretningen og kælet for detaljerne. Det samme gælder for hendes klædeskab, hvor highstreethits, luksusgenbrugsfund og nordiske brands mødes på fineste vis. Kom med hjem til Sidsel i lejligheden på Frederiksberg, og lad dig inspirere af hendes mange gengangere som oversized blazere, vintage-jeans og cool accessories med et strejf af farve.

Af: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
03. sep. 2021 | Mode | ALT for damerne

Stil

"Enkel med et tvist og med virkelig mange gengangere."

Inspiration

"Jeg lader mig altid inspirere af havet og stranden. Og så bruger jeg mange, mange timer på Instagram hver dag."

Favoritdesigner

"Pheobe Philo for Celine ændrede hele mit syn på mode. Og så tænker jeg ofte: ”Hvad ville Elin Kling gøre?”, når jeg shopper."

kjole.jpg
Kjole fra Cecilie Bahnsen, taske fra Celine og sko fra Maryam Nassir Zadeh.

Hverdag

"Jeans og en blazer, måske en tanktop og løs skjorte over. Derudover har jeg en svaghed for virkeligt korte skørter."

Fest

"Jeg ejer utroligt lidt festtøj og kan bedst lide at komme i mit ”almindelige” tøj, men så tilføje en pænere sko og lidt guld i ørene."

Mest & flest

"Der er generelt rigtig mange gengangere, for jeg køber helst det, der fungerer, og så i flere farver. Det er ting som mine oversized blazere, Totême-strik og samling af vintage-jeans fra Levi’s."

Læs også: Malene Malling: Denne jakke "er med mig overalt"

Sidsel_Alling_2.jpg
Skjorte fra Le:apt, jeans fra Totême og guldarmbånd fra Louis Abel.

Igen & igen

"Jeg samler på Totêmes Biella-strik og har den i tre forskellige farver. Alle er købt brugt, for de er ikke til at slide op."

Undertøj

"Favoritmærket er Boody. De laver det blødeste bambusundertøj."

Jeans

"Det tager uendeligt lang tid i et prøverum at finde de rigtige, men når de så er der, er de klassiske, vintage Levi’s 501 de bedste."

sko.jpg
Sidsels hverdagssko har én fællesnævner, og det er komfort. Udvalget her er fra Crocs, Edited og Adidas. Som mor, så datter, ikke?

Sko

"Jeg går altid i sneakers og i Havaianas-klipklapper om sommeren."

Smykker

"Jeg kan bedst lide smykker, jeg aldrig skal tage af. Sådan er det med mine øreringe fra Sophie Bille Brahe og mit armbånd fra Louis Abel, som min kæreste gav mig i barselsgave."

Tasker

"Jeg har en stor svaghed for Prada-tasker. Min sorte Prada Grommet-taske var min drømmetaske i flere år, før jeg fandt og købte den brugt. Den bliver jeg aldrig træt af."

beauty.jpg
Serum fra Mantle, hyaluronmaske fra Woods, hårbørste fra Arket og parfume fra Bonpoint. Øreringene er fra Balenciaga, og hårklemmen er fundet i en vintagebutik.

Shopping

"Jeg shopper brugt, hvis det er muligt. Det kan både være i genbrugsbutikker eller luksusgenbrug som I Blame Lulu eller 2nd Rag i København. Jeg bruger gerne lang tid på apps som Vestiarie Collective, Ebay, Tise eller bare DBA. Ellers venter jeg ofte på udsalget, hvis jeg har udset mig noget særligt. På den måde kan jeg lave gode køb til nærmest samme pris som highstreet med lidt tålmodighed. Men nogle gange shopper jeg også bare, fordi jeg elsker følelsen af at købe noget nyt."

Butikker

"Nørgaard Paa Strøget giver stadig Danmarks bedste service. Holly Golightly er som at træde ind i et skatkammer. Derudover shopper jeg i Another Nué, Rosy Vintage, FF2 i Aarhus og Arket."

En rejse

"Jeg drømmer om en ferie til Italien, hvor jeg kan besøge Pradas outlet uden for Firenze."

Læs også: Frida Hallqvist: "Jeg føler mig altid smuk, når jeg har hendes designs på"

sidsel_Alling.jpg
Sidsel i blazer fra The Frankie Shop, T-shirt fra Bare en T-shirt og loafers fra Prada.

Største samling

"Har måske 10 par vintagejeans fra Levi’s, som muligvis synes fuldkommen ens, men alle sidder liiidt forskelligt. Har også en ekstra skuffe med et par stykker, jeg ikke kan passe længere, men som måske en dag – på magisk vis – kommer til at kunne lukkes igen."

Mere af

"Jeg mangler ikke noget. Det siger jeg til mig selv igen og igen og igen …"

Tendenser

"Jeg er vild med oversized silhuetter, rolige farver og gerne lidt gakkede sko. Er helt forelsket i chefdesigner Nina Christens sko-kollektioner for Bottega Veneta."

smykker.jpg
Noget nyt, noget gammelt. Snoede øreringe fra Olga Bonné, buede fra Sophie Bille Brahe perleøreringe og kæder, der er vintage.

Bedste køb

"En kort, A-formet Marni-kjole, som jeg købte med 75 procent rabat i Birger Christensen, og som jeg har haft på til minimum tre bryllupper. Den er festlig og perfekt at danse i."

Seneste køb

"En sort Totême Biella-strik, som jeg fandt hos 2nd Rag – den har jeg ledt længe efter til min samling."

Mest opsigtsvækkende køb

"Jeg falder faktisk sjældent for meget opsigtsvækkende ting, men det, jeg ved, jeg kan bruge på tværs af modens sæsoner."

tasker.jpg
Stribet taske fra Maria La Rosa og beige og blå fra Prada. Den flotte guldsag fra Bottega Veneta er det nyeste skud på stammen.

Fejlkøb

"Jeg har for vane at ramme ved siden af størrelser på rigtigt mange af mine sneakers-køb. Jeg har store fødder, og det ender tit med, at jeg må sende skoene retur, fordi de er alt for små."

Aldrig uden

"En virkelig gammel, vintage Dior-taske, jeg fandt på et loppemarked til 500 kr. Den kommer frem fra skabet en gang imellem og er lige vidunderlig hver gang."

Klar på 5 minutter

"Jeg tror faktisk på, at man er smartest, jo kortere tid man har til at tænke over sin garderobe. Det virker i hvert fald sådan for mig. Men i en kort underkjole, en oversized blazer og bare ben føler jeg mig altid flot på den der casual måde."

jeans_skjorte.jpg
Jeans, skjorte fra Balenciaga og tørklæde fundet i genbrug.
blazer.jpg
Det, der fylder mest i klædeskabet på Frederiksberg, er blazere, og de findes i snesevis af rene, naturlige farver. Her ses et udvalg fra Inwear, The Frankie Shop og Arket.
prada_bæltejpg
Blazer fra The Frankie Shop, sneakers fra Vetements og taske fra danske Phanta. ”Bæltet” er en taskestrop fra en af Sidsels håndtasker.

Anbefalet til dig