ALT for damerne læserrejse 2018
Læs mere pm ALT for damernes wellnesscamp på Club La Santa

ALT for damerne læserrejse 2020

Wellnesscamp: Kom med ALT for damerne til Club La Santa

Drømmer du om en sundere livsstil med større overskud og mere energi? Kom godt fra start på ALT for damernes luksuscamp på Lanzarote den 15.-22. maj 2020 – en uge, hvor du træner med de dygtigste trænere og forkæler dig selv og din krop med masser af wellness.

Ny energi på 7 dage

Glæd dig til at komme i form med ALT for damernes skræddersyede program med daglig træning og masser af aktiviteter, som vil give dig ny energi og en stærk krop i balance. Du vil bl.a. prøve funktionel træning, TRX, reformer, dans, mountainbike, hiking, afspænding og aqua- og pulstræning, og så byder årets camp på nye energifyldte oplevelser som bl.a. Move n’ Play, Powerintense, cardio boxing, crosstraining samt undervisning i løb og svømning.

Skønne rammer

Udover det helt særlige træningsprogram får du fri adgang til Club La Santas mere end 40 træningsfaciliteter og de lækre poolråder, hvor du kan slappe af i solen. Du får også mulighed for at bo i Club La Santas arkitekttegnede luksus- suiter med både havudsigt og terrasse.

Spa

På din spaaften bliver du forkælet med luksuriøse produkter til ansigt, krop og hår i samarbejde med Karmameju, Rudolph Care, Bioeffect og Clarins i Club La Santas nye Wellness Center. Her kan du geare ned med saunagus og forkælende bade, ligesom der er mulighed for at prøve cryoterapi, som kan give ny energi og virke smertelindrende.

goodiebag-2020.jpg

Goodiebag

Vi har samlet den skønneste goodiebag til dig fyldt med lækre produkter til en samlet værdi af over 2.000 kr.

Du får Aftersun Shimmer Sorbet fra Rudolph Care, Instant Eye Make-Up Remover og Supra Volume Mascara fra Clarins, Shea Butter Shampoo og Conditioner fra Maui Moisture, et mikrofiberhåndklæde til håret fra Moshi Moshi Mind, Vitamin C Repair Serum fra Balance Me, Weightless Sun Milk SPF 20 fra Mádara, kokosjuice fra Nature Source, kosttilskud med magnesium og C-vitamin fra Puori, dagcremen Lavandin Anti-Wrinkle Day Care fra Garnier BIO, Pink Grapefruit Shower Gel fra The Body Shop, Skin Food fra Weleda, EGF Cellular Age- Defying Serum fra Bioeffect og 3 måneders abonnement på ALT for damerne.

Alt dette får du

  • En eksklusiv uge med målrettet træning, foredrag og vejledning på lukkede hold med nogle af Danmarks dygtigste trænere.
  • Fly t/r København eller Billund, mad ombord og transfer.
  • Adgang til mere end 40 forskellige træningsfaciliteter.
  • Velkomstdrink og lækker intromiddag.
  • En spaaften i Club La Santas fantastiske spa. Prøv de eksklu sive spaprodukter fra Karmameju, Rudolph Care, Bioeffect og Clarins.
  • ALT for damerne-goodiebag med særligt udvalgte produkter og 3 måneders abonnement på ALT for  damerne til en samlet værdi af over 2.000 kr.

Trænerteamet

Tor Andersen

Tor har taget et utal af uddannelser inden for holdtræning og fitness og har stor erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer. Tor er medejer af Powerhouse Cph og lægger stor vægt på sikker og funktionel træning. Og så kan Tor med sit rolige og behagelige væsen få enhver deltager til at føle sig tryg under træningen.

Jan Svensson

Jan har mere end 20 års erfaring med undervisning inden for mange forskellige grene af træning, der dækker de fleste typer af dans, muskel- og konditionstræning. Jan er medejer af Powerhouse Cph og er drevet af at skabe gode oplevelser for så mange forskellige mennesker som muligt. Han er samtidig kendt for sit nærvær, sin positive energi og sit gode humør, der kan få alle til at smide hæmningerne.

Thomas Hindborg Petersen

Thomas har en fortid som konkurrencesvømmer, er uddannet fysioterapeut med særligt fokus på træning og underviser i bl.a. TRX, crosstraining og HIIT samt tilbyder personlig træning i Wellcome Fitness & Spa. Thomas’ mission er at følge, guide og hjælpe det hele menneske på vejen mod en sundere og mere aktiv livsstil.

Hanne Bousager Larsen

Hanne er leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 35 år for egne træningscentre, Nike, Skodsborg Vigør Center, Charlottehaven Health Club og Club La Santa. Hanne er adm. direktør i Wellcome Fitness & Spa, eventkoordinator på Heartevent og afholder yogaretreats rundt omkring i Europa. Glæd dig til at lade Hannes blide stemme guide dig sikkert gennem bl.a. yoga og spaforkælelse.

Book din plads her

Du kan bestille din rejse ved at ringe til Club La Santa på 76 50 04 00 eller via dette link: http://bit.ly/clublasanta

For to personer i samme lejlighed koster turen 8.895 kr. pr. person i lejlighedstypen Comfort 1 med et badeværelse uden havudsigt og 9.895 kr. pr. person i Comfort 1 med havudsigt. Det er også muligt at booke en af Club La Santas luksuslejligheder.

Rejser du alene, men ønsker at bo sammen med en anden, kan Club La Santa arrangere dette for dig til samme pris, som hvis I rejste to sammen. Et enkeltværelse koster 11.895 kr. i lej lighedstypen Comfort 1 uden havudsigt og 13.695 kr. med udsigt.