Fit Living podcast
SPONSORERET indhold

Ny Fit Living podcast om fødevaremærker: Forvirrer de eller er det en hjælp?

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i alle de forskellige mærkninger, der findes på vores fødevarer, og hvilke skal man egentlig gå efter, når man er nede og købe ind?

Af:: Susanne Knutzen
01. feb. 2018 | Sundhed | Fit living

Der er både det røde ø, der er fuldkornslogoet, nøglehulsmærket, dyrevelfærdsmærket, der er MSC-mærket på fisken og fairtrade ... Der findes så mange mærker, at det kan være svært at finde hoved og hale i. Men hvad betyder de forskellge mærker egentligt, og hvordan spiller de ind i vores indkøbsvaner?

I denne podcast fra Fit Living handler det om sundhedsforvirring og mærkningsordninger. For det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige mærkninger, der findes på vores fødevarer, og hvilke skal man egentlig gå efter, når man er nede og købe ind?

I studiet er Lotte Holm, Professor i Fødevaresociologi, Sofie Bentzen, Kandidat i Human ernæring og stifter bag sundhedsbloggen Health Junkie og Anders Nedergaard, radiovært og ph.d. i Muskelbiologi. Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living 

Denne episode af Fit Livings podcast er sponsoreret af Rema 1000

Klik her for at lytte til den udgave af FIT LIVINGs sundhedspodcast på iTunes.

Find den her på Soundcloud

Eller hør den her:

Anbefalet til dig