Minitest af sports-bh’er
SPONSORERET indhold

Minitest af sports-bh’er

Af: Bea Fagerholt og Marie Kaufholz Foto: PR
29. jun. 2011 | Sundhed | ALT for damerne

Den lette
Måske har jeg haft det her job for længe, men jeg synes, denne her sportsbh er rigtig pæn. Man kan ikke se det på billedet, med stropperne bliver samlet på ryggen, og der er en lille neonpink yogadame trykt på. Og så er den superbehagelig at have på. Den er egentlig lavet til at dyrke yoga i, så medmindre man har en meget lille barm, er den ikke god som løbe-bh, fordi den ikke støtter nok. Men til træning er den super.


H&M, 129 kr.Den superstøttende
Det kræver lidt mingelering at få den her bh på. Men når du først er kommet i den, så bliver dine bryster lige hvor de skal, lige meget hvor vild en sportsgren, du kaster dig ud i. Selv om den sidder stramt, gnaver den ikke, hvilket nogle sportsbh'er godt kan gøre. Perfekt til løbeturen både til dem med lille og større barm.


Carite, 300 kr.

»Køb den her. Den komfortable

Materialet er lidt tykt og meget blødt - og det passer mig fint. Den er enkel og rar at have på. Bagpå er den lidt anderledes fra andre sports-bh'er, da stroppen går lige ned. Det gør, at den er endnu mere komfortabel og næsten ikke til at mærke. Den er selvfølgelig også svedtransporterende, så du kan træne og svede, uden at være generet af det. For en lille barm er den fin til alt slags sport, men har du en stor barm og vil løbe, så skal der nok mere støtte til.


Legacy Ventilation V-Back Women's Sports Bra, Nike, 250 kr.


»Læs også, hvad du skal spise og drikke inden et løb.

»Eller få tip til, hvordan du træner derhjemme.

Nøgleord i denne artikel: Sports-bh, sport, bh, test, Nike, Carite, H&M.