Undgå oppustet mave + flere tricks til at se slankere ud
Foto: Bulls Press

Undgå oppustet mave + flere tricks til at se slankere ud

Se her, hvordan du snyder dig slankere med mad, drikke og påklædning

Der er flere tricks, du kan bruge, hvis du vil være lidt slankere. Eller i hvert fald se ud, som om du er blevet det. Glem alt om flid og fedt – nu gælder det snyd og hurtige løsninger.

SNYD DIG SLANK MED MAD OG DRIKKE

Chili
Boost din forbrænding med masser af chili! Put det i maden, drys det på din frokost, på salaten - eller drik det som te. Der er få ting, der booster din forbrænding lige så effektivt.

Naturdrogeriets te ChiliForm indeholder udover chili en lang række krydderier: anis, lakridsrod, kakaoskaller, krusemynte, ingefær, fennikel, pebermynte, brændenælde, sort peber, kanel, kardemomme og nelliker, der tilsammen nok skal sørge for, at varmen breder sig i kroppen. En bonus er, at stærke krydderier nedsætter appetitten. Altså: højere forbrænding, og mindre sult. Find den på Natur-drogeriet.dk.

Eneste minus: Hvis du vænner dine smagsløg til meget stærk mad, kan de godt blive sløve, og du vil derfor ikke få nær så stor glæde af de sartere smagsnuancer i rå grøntsager og frugt. Men bare rolig, der skal store mængder krydderier til.

Tag en lynkur
Har du en uges tid til din rådighed – og en god rygrad – kan du sagtens nå at smide et par kilo på en lynkur. Men husk, at enhver form for lynkur er at betragte som en quick-start, der skal få dig motiveret til et mere sundt og kontrolleret vægttab. Størstedelen af den vægt, du taber, vil være vand, men hvis du har brug for at blive motiveret af hurtige resultater, eller bare lige SKAL krybe i kjolen til en særlig lejlighed, kan en lynkur være en fin idé. Hvis du efterfølgende holder en sund livsstil, kan du også godt undgå at tage det hele på igen.

Kålsuppekuren
Der findes rigtigt mange underlige diæter derude, der kun bygger på en enkelt eller få ingredienser. Og nej, selv om æbler er sunde, så er det ikke sundt kun at spise æbler i en hel uge. Det er vigtigt at få et varieret udbud af næringsstoffer. Kålsuppekuren, der blandt andet bliver hyldet af Renee Toft Simonsen, lover vægttab på helt op til 5-6 kilo på en uge, og hører til de bedste 'ingrediens-kure', da du får lov at spise alt muligt andet end suppen. Alligevel bør den kun følges en uge. Kort fortalt går kuren ud på, at du laver en grundsuppe baseret på kål og grøntsager og masser af krydderier, der stort set ingen kalorier indeholder, men derimod masser af forbrændingsboostende elementer. Ved siden af suppen, som du må spise lige så meget af du overhovedet har lyst, spiser du så bestemte fødevarer hver dag: en dag eksempelvis oksekød og grøntsager, en anden bananer og skummetmælk. Se opskriften og vejledning til kuren på: Cabbage-soup-diet.com.

En dag på agurk
Spis kun agurk, vandmelon eller andre vandholdige grøntsager hele dagen, så meget du overhovedet vil, indtil du skal krybe i kjolen. Det sørger for at holde maven slank – men muligvis også rumlende. Tricket skulle efter sigende blive brugt af flere af Hollywoods superstjerner, blandt andre Kirsten Dunst. Undgå samtidig salt mad – saltlakridser er bandlyst, da de giver oppustet mave.

Læs også: Tænk, træn eller spis dig slank

SNYD DIG SLANK MED SKØNHEDSBEHANDLINGER

Rul dellerne væk
Hos Helle Thorup Spa har de fået vidundermaskinen Exemina, der skulle kunne både opstramme, slanke og forme (3 ting på én gang). Behandlingen foregår med en kombination af ultralyd og elektroporation – ultralyd spalter fedtcellen og elektroporation åbner cellemembranen, så fedtet kan komme ud af cellerne. Det eneste men er, at det kræver omkring 10 behandlinger og en til to måneder uden sukker at få det allerbedste resultat. Til gengæld behøver du ellers ikke tænke på motion og al den slags undervejs – faktisk anbefales det ligefrem at du ikke træner samme dag, som du får behandlinger. Priserne varierer, alt efter om du gerne vil have, at de går i krig med lår, numse, mave eller arme, men koster mellem 700-900 kr. Du kan læse mere (og booke tid, hvis du er blevet helt ivrig) på Hellethorupspa.dk.
Helle Thorup Spa. Vendersgade 22, Kbh K. Frederiksgade 33-35, Århus C.

TEI-behandlinger
TEI behandlinger er en elektronisk muskelopstramning, der med en kombination af muskelstimulation via små dioder placeret på kroppen og infrarød varme strammer kroppen op. En behandling varer 45 minutter og svarer til syv timers træning. TEI-behandlingen virker afslappende, transporterer affaldsstoffer væk fra kroppen, reducerer cellulite, strammer op, træner musklerne, virker vanddrivende og figurformende og øger forbrændingen.

Det anbefales at tage 10 behandlinger i rap to-tre gange om ugen. Behandlingen udføres blandt andet på Slank og Sund i Hellerup, der også tilbyder andre slankebehandlinger. Se mere på Slanksund.dk. Andre skønhedsklinikker udfører lignende behandlinger.

SNYD DIG SLANK MED DIT TØJ


Slank med undertøj
Har du også sukket over, at superstjernerne altid har hvepsetaljer og ingen små buler ved elastikkanterne? Trøst dig – de fleste af dem snyder også. Også selv om de ikke vil være ved det. Stjernernes foretrukne hemmelighed hedder Spanx, og bliver blandt andet lovprist af Katie Holmes, Beyonce, Nicole Kidman og Gwyneth Paltrow. Spanx er såkaldt shapewear, altså undertøj, der former kroppen og holder alle uønskede buler inde. Og det bedste af det hele: Spanx fås nu i Danmark i Magasin. Både den grove version, der virkelig holder på „sagerne“ og den ultratynde, og mere sommervenlige, version, der kun giver medium støtte, men til gengæld er så godt som usynlig og til at holde ud af have på i sommervarmen. Du kan både købe korte og lange bukser, heldragter og underkjoler, alt efter hvilket tøj du skal have på. Spanx er dog stadig så nyt her i landet, at det ikke er alle modeller, der forhandles. Men på Spanx.com kan du bestille hele sortimentet. Ikke mindst deres store udvalg af smukke, sexede og – bedst af alt – opstrammende – badedragter og bikinier.

En god BH
Alt ser bedre ud, når det sidder bedre. Derfor kan der være god fornuft i at investere i en rigtig god bh – og når den både er så godt som usynlig og samtidig tillader dig at have en så dyb kavalergang som du har lyst til, uden bh-kig, så bliver det ikke meget bedre. Magic V-bra fra Magic Shapewear giver en flot kavalergang og en fyldig barm. Hovedforhandler af Magic Shapewear er Emma Lingeri på Gl. Kongevej, men bor du lidt for langt væk, kan du købe det på Frandeli.dk, der har et stort udvalgt af shapewear fra forskellige mærker og sender over hele landet.

Klæd dig slank
Du kan faktisk sagtens komme til at se slankere ud, ved at følge nogle helt enkle tips til din påklædning:

• Op på de høje hæle. Du ser automatisk lidt slankere ud, når din krop bliver længere. Desuden giver høje hæle et løft til både din holdning og din numse.

• Gå i sort. Du har sikkert fået ørerne tudet fulde med „sort slanker“ – og det gør det. Alt ser mindre ud i sort. Punktum. Det er – blandt andet – derfor den lille sorte aldrig går af mode.

• Vælg top og bukser i samme farver. Ensartede toner hele vejen ned er med til at give dig en slank silhuet, hvor du ikke bliver skåret over nogen steder.

• Er du slank foroven, men lidt tungere forneden, så vælg en farvestrålende top til et par mørke bukser. Er du stor foroven, men slank over hofterne, så vælg lige omvendt.

• Tiltræk opmærksomhed til dine bedste punkter med farvede toppe, nederdele, eller tørklæder. Farver fanger øjet! Og bortleder opmærksomheden fra det, du helst vil gemme lidt.

• Brug strømper og sko i samme farve – sorte strømper til sorte sko, transparente strømper til nude sko (eller bare ben – det er jo sommer).

Læs også: Her er de skjulte kalorier

Se, hvad vi ellers skriver om: Tab dig hurtigt, Slankekur og Oppustet mave