12 smukke kendisser over 40
SPONSORERET indhold

12 smukke kendisser over 40

Af:: Daniel S. Bahrami
11. jul. 2014 | Livsstil | ALT for damerne
Michael Buckner/Getty

ALYSSA MILANO, 41, SKUESPILLER

Alyssa Milano startede karrieren allerede som 12 årig, i tv-serien Who's The Boss. Efter 8 år i serien, fortsatte Alyssa tv-karrieren med to år som femme fatale i Melrose Place og otte år som sexeet super-heks i Heksene Fra Warren Manor. Senest kan hun ses i den amerikanske drama serie a-la-Desperate´-Housewives, Mistresses.
Privat har Alyssa været gift siden 2009 og har en søn på 3, og endnu en på vej.

Forsiden på mandebladet Maxim, bookede Alyssa i sommeren 2013 som 40 årig. Alyssa har tidligere været på forsiden af Maxim i 1998, samt FHM i 2001, 2003 og 2004 og Cosmopolitan i 2000.

Macocchi Giulio/Rex

ROZONDA "CHILLI"  THOMAS, 43, SANGER

Vi kender hende nok bedst som 1/3 af super-gruppen TLC, som nærmest har opnået kultstatus siden deres debut i starten af 90erne. TLC står blandt andet bag landeplagerne Waterfalls og No Scrubs, og har solgt over 65 millioner plader. Privat har hun sønnen Tron på 17.

Chilli er dyreaktivist og bookede kampagnen for PETA i 2013 som 42 årig, "iklædt" et tigerkostume lavet af kropsmaling. Chilli bookede i slut-trediverne en billedserie for mandebladet Maxim, og er som 43 årig stadig kendt for hendes imponerende mavemuskler, og poster hyppigt træningsbilleder på sin Instagram.

Alamy

HEATHER GRAHAM,44, SKUESPILLER

Hun havde en mindre rolle i kult-serien Twin Peaks, men smukke Heather Graham slog for alvor først igennem i 1997 med sin anmelderroste optræden i Boogie Nights, og senere i Austin Powers 2 i 1999. Siden har hun haft et væld af roller i forskellige tv-serier (blandt andet som sig selv i Sex & The City), og en rolle i kæmpesuccesen The Hangover.

Heather Graham er stadig ofte på lister over de mest sexede kvinder, og det er næsten utroligt at tænke på hun var 34 da hun skød forsiden til Maxim i 2013. Privat er Heather Graham stor aktivist og kæmper blandt andet for børn i tredje verdens lande og for at stoppe slavearbejde i Cambodia.

Alamy

JENNIFER GARNER, 42, SKUESPILLER

Jennifer Garner er især kendt for sin rolle som super-spionen Sydney Bristow i tv-serien Alias, som hun vandt en Golden Globe for. På det store lærred, har hun blandt andet været med i Pearl Harbor, Catch Me If You Can, Juno og Oscar-magneten Dallas Buyers Club. Privat er hun gift med Ben Affleck og sammen har de børnene Violet på 8, Seraphina på 5 og Samuel på 2.

I juli 2013 blev det offentliggjort at den amerikanske skuespillerinde var det nye ansigt for Max Mara, i en billedserie der vil blive bragt i blandt andet Vogue, Harper's Bazaar, W og The New York Times.

Jason LaVeris/FilmMagic

JENNIFER LOPEZ, 44, SKUESPILLER/SANGER

Model, skuespiller, sanger, danser, American Idol dommer – ja, kært barn har mange navne, og superstjernen Jennifer Lopez er ingen undtagelse. Hun har mange talenter på CV'et, men slog for alvor igennem på det store lærred med titelrollen i den anmelderroste Selena. Selvom det først var i 1997, har Jennifer Lopez arbejdet som professionel danser i mange år forinden, og har blandt andet medvirket i musikvideoer for en anden superstjerne, Janet Jackson. Foruden de mange talenter kan Jennifer Lopez også skrive mor til tvillingerne Maximilian og Emme på papiret.

Jennifer Lopez var 44 da hun skød kampagnen til Glamour tidligere på året. Hun har tidligere også været på forsiden af Vogue i 2013, samt på andre magasiner som Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Vanity Fair, InStyle & GQ.

Alamy

JULIA ROBERTS, 46, SKUESPILLER

Hun vandt både prinsen og vores hjerter i Pretty Woman i 1990, og siden er det ikke gået stille for sig for den rødhårede skønhed, som siden har vundet en Oscar for Erin Brockovich og to Golden Globe Awards. Julias repertoire er imponerende langt, og nogle af højdepunkterne er klassikerne Notting Hill, Runaway Bride, Ocean's Eleven og Eat Pray Love. Privat er hun gift med kameramanden Daniel Moder, og sammen har de tre børn.

I 2012 var hun på forsiden af Vanity Fair, og igen i 2014, hvor hun blandet andet var i godt selskab med George Clooney. Julia Roberts har fået titlen som en af de 50 smukkeste mennesker på jorden 11 gange, af magasinet People.

Abaca

KATE BECKINSALE, 40. SKUESPILLER

Den britiske skønhed har over 30 spillefilm bag sig, og er nok især kendt for Peal Harbor, The Aviator og Underworld franchiset, som solgte for lige knap 100 millioner dollars i billet salg. Privat har Kate Beckinsale en datter på 15 år, og er stor aktivist hos British Heart Foundation og Women's Cancer Research Institute.

Normalt er spiritus kampagner ofte forbeholdt de helt unge og storbaremede modeller, taget deres målgruppe i betragtning, men alligevel landede Kate Beckinsale den lukrative kampagen for Absolut Vodka kampagnen er desuden skudt af den anerkendte tyske modefotograf Ellen Von Unwerth.

Getty Images

NICOLE KIDMAN, 47, SKUESPILLER

Skuespilleren fra down under var i 90erne nok mest kendt som Tom Cruises kone, men Nicole Kidman har været med i en lang række af film på det store lærred. Eyes Wide Shut, The Others, Dogville, Moulin Rouge og The Hours er blot nogle af de mange anmelderroste titler Nicole Kidman har været med, hvoraf sidstnævnte høstede hende en Oscar for bedste skuespillerinde. Privat er Nicole Kidman gift med country sangeren Keith Urban og har fire børn, hvoraf de to sidste er med husbonden.

Jimmy Choo er et af de mest anerkendte skobrands, så det er en eftertragtet kampagne Nicole Kidman har scoret sig. Desuden har Nicole Kidman været på forsiden af alle de store udenlandske modemagasiner som Vogue, Vanity Fair Harper's Bazaar og V Magazine.

Andreas Rentz/Getty

SALMA HAYEK, 47, SKUESPILLER

Vi husker bestemt mexicanske Salma Hayek fra 90ernes Desperado, From Dusk Till Dawn og Dogma, men det var efter 2002s Frida at hun blev en anmelder-darling. Rollen gav hende både en Oscar, Golden Globe og BAFTA nominering. Siden har Salma været gæstestjerne i flere populære tv-serier, blandt andet 30 Rock og Ugly Betty, som hun også var producer for Privat danner hun par med den franske milliardær François-Henri Pinault og sammen har de datteren Valentina.

På trods af en alder af 47, har Salma stadig en smuk hud, og lancerede tidligere på året sin egen kosmetik kollektion, hvor hun selv er ansigtet dertil. Salma Hayek har tidligere været på forsiden af utallige magasiner, blandt andet Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar og V Magazine.

Alamy

SANDRA BULLOCK, 49, SKUESPILLER

Der er sket meget for Sandra Bullock siden vi først så hende i starten af 90erne i film som Speed og Mens Du Sov. Hun er sidenhen blevet en af de mest anmelderroste og populære skuespillerinder, og vandt både en Oscar, BAFTA og Golden Globe for The Blind Side. Sandra Bullock er en alsidig skuespiller som både mestrer de komiske roller (Agent Catwalk) og de mere seriøse (Gravity), så det er ikke nogen overraskelse at hun er blandt de bedst betalte skuespillerinder i verdenen. Privat har Sandra Bullock adoptivsønnen Louis.

Sandra Bullock har et bagkatalog af forsider der kunne gøre selv den mest erfarne model grøn af misundelse, blandt andet fem forsider af Vogue, hvoraf den sidste er fra oktober 2013.

Getty Images

SIGOURNEY WEAVER, 64, SKUESPILLER

Man kan vist ikke komme udenom Sigourney Weaver, når man taler om kvinder over 40 der holder sig godt. Det er næsten helt utroligt at Sigourney Weaver i dag er 64 år, og det er 35 år siden man første gang så hende I den episke rolle som Ripley i Alien frachiset. Sidst vi så hende i på det store lærred, i en blockbuster film, var i Avatar fra 2009, og selvom hendes karakter døde, er det blevet gjort offentligt at de alligevel vil finde en måde at bringe hende tilbage på i opfølgeren, som udkommer i 2016.

Sigourney Weaver landede sin første forside længe inden mange af nutidens supermodeller blev født, og det gælder både magasiner som Time, Vanity Fair, Empire og Esquire. Forsiden af V Magazine var fra et nummer hvor de netop hyldede smukke kvinder i alle aldre.

Alamy

SOFIA VERGARA, 41, SKUESPILLER

Det er ikke mange biograffilm den smukke latinamerikanske skuespiller er kendt for, men hun er hurtigt gået fra d-liste til a-liste med hendes morsomme portrættering af Gloria i den prisslugende komedieserie Modern Family. Serien har gjort Sofia Vergara til en superstjerne og hun er efterfølgende blevet nomineret til hele fire Golden Globes og 4 Emmy Awards. Sofia har sønnen Manolo på 22.

Sofia Vergara er blevet så eftertragtet at hun stort set kan vælge og vrage. Hendes kampagne for Cover Girl er noget der ellers mest henvender sig til kvinder i ca. 20 års alderen, og modellerne plejer normalt at være unge sangerinder og Americas Next Top Model vindere. Udover kampagnen har hun forsider som Cosmpolitan, GQ, Vanity Fair og Harper's Bazaar på bagen. Og nå ja – så er hun også lige blevet kåret til den 32. mest magtfulde kvinde i verdnen af Forbes.

LÆS OGSÅ på eurowoman.dk: Noget er nyt ved listen over de mest magtfulde stjerner!

SE OGSÅ: Derfor hylder modehusene modeller over 40

Jaja, vi ved godt at fotoretouchering gør underværker, og at de fleste berømtheder har råd til ansigtsmasker og spa-ophold som, for os dødelige, kræver flere måneders opsparing.

Alligevel har vi samlet et galleri af 12 smukke damer på over 40, som har booket kampagne jobs, der ellers normalt ville være forbeholdt de meget yngre modeller.

LÆS OGSÅ: