Anders Lund Madsen

Foto: Klaus Rudbæk Hver fredag kl. 15 kan du lytte med, når Anders Lund Madsen går i dybden med et aktuelt emne sammen med en ekspert.

Anders Lund Madsen laver ugentligt aktualitetsprogram hos Talk Town

Muteret virus, britiske toldregler og debatskabende børne-tv. Nyhedsbilledet giver os hver eneste dag nok at tænke og undres over. I en ny ugentlig podcastserie hos Story House Egmonts podcastunivers Talk Town vil Anders Lund Madsen hjælpe os med at forstå en konkret tendens, hvorfor tingene sker, at det nok går over, og at kloge mennesker arbejder på løsninger og udvikling.

Programserien ”Fedeabes Aktuelle Forklaringer” er en videreudvikling af den populære podcast ”Febeabes Forklaringer”, og her kan du hver fredag kl. 15 høre Anders Lund Madsen vende og dreje ugens aktuelle emne på en måde, så lytterne bliver klogere. Der er ro og tid til at forklare grundlæggende mekanismer bag den aktuelle begivenhed eller det emne, der har fyldt i ugens løb, når Anders Lund Madsen ringer op til en person, der både ved noget om sagen og kan forklare os andre det.

”Det giver ro at vide, hvordan ting hænger sammen, når virkeligheden vælter ind over os uge efter uge. Det kan være vanvittig svært at overskue det hele, og når tingene er uforklarlige, kan det give en indre panik,” siger Anders Lund Madsen og tilføjer:

”Ved at vide og forstå hvordan det hele fungerer, bliver der bundet en sløjfe på. Det skal nok gå alt sammen. Det er sket før. Det går over, og der er nogen, der har tjek på det.”

”I en tid hvor tingene går så hurtigt, synes jeg ofte, at nyhedsbilledet mangler refleksion; Mangler plads til at dvæle, gå i dybden og gøre klogere. Nu kommer vi med et fast program, som giver plads til netop det, og med Anders Lund Madsens finurlige og eftertænksomme tilgang, skal det nok også blive underholdende,” siger Mette Hovmand-Stilling, redaktør på Talk Town.

”Fedeabes Aktuelle Forklaringer” har premiere på Talk Town fredag den 8. januar, og i første program vil Anders Lund Madsen se tilbage på en uge, hvor DR Ramasjang-programmet John Dillermand har fyldt en del i debatten, og sammen med exam. sexolog Joan Ørting vil han undersøge; Hvad er en diller? Hvor kommer dilleren fra? Hvad vil den? Og hvad skal vi egentlig gøre med den? Hendes svar er både oplivende og beroligende.

Hos Talk Town står Anders Lund Madsen bl.a. også bag serien ”Lund & Løkke”, hvor han sammen med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen rejser Danmark rundt.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Samfund