Anne Stampe
SPONSORERET indhold

Anne Stampe er ny 'løve': Her er min største succes

Anne Stampes største succes som iværksætter endte i en partybus.

Af: Rikke Lynge Foto: Per Arnesen/DR
05. jan. 2023 | Livsstil

Iværksætter Anne Stampe på 38 år fra Viborg er ny løvinde i ‘Løvens Hule’. Foruden Anne er Louise Herping ligeledes ny løvinde.

I den nye podcast 'I klørene på' med Morten Resen dykker værten ned i, hvem den nye løvinde Anne er, og hvordan det var at gå ind i et tv-program som ‘Løvens Hule’.

"Jeg har altid synes, det var et sindssygt spændende program. Jeg kan godt lide temperamentet – det spontane. Jeg har siddet på kanten af sofaen og råbt ad de andre løver," fortæller Anne, der derfor var klar til selv at sætte sig i stolen.

Der skulle dog findes lidt mod frem på første dagen.

"Det var med nerver og sommerfugle i maven, men der gik ti minutter, og så havde jeg glemt, der var kamera på. Jeg var helt færdig første dag. Jeg prøvede at ringe hjem til min mand og få ynk, men der var intet at komme efter der. Og herefter blev det sjovt," fortæller Anne fortsat i podcasten.

Læs også

Partner med Mia Wagner

Anne Stampe er partner i Nordic female Founders med den tidligere løvinde fra 'Løvens Hule' Mia Vagner, og de to kender derfor hinanden særdeles godt. Ligesom Mia har Anne derfor fokus på kvindelig iværksætteri og har opfundet begrebet 'Anne Stampe Damerne'.

'Anne Stampe Damerne' går i sin enkelthed ud på at kombinere familieliv med iværksætteri, da mange kvinder starter virksomhed i en gennemsnitsalder af 38 år, og de har derfor ikke lyst og mulighed for at knokle 80 timer om ugen.

Største succes

I podcasten fortæller Anne om sin største succes som iværksætter.

"I sommer, da vi åbner vores Female Founders House inde i Bredgade. Vi havde knoklet halvandet år Mia Wagner og jeg, og det hele gik op i en større enhed på én dag. Alle vores tanker og værdier kulminerede bare i det hus," fortæller Anne om det iværksætterhus, hun har skabt med sin partner.

"Samtidig er det dagen, hvor vi laver en kapitalforhøjelse i vores virksomhed. Vi er Mia og jeg og en tredje partner, og her i sommer udloddede vi så 10%. Præcis som man ser i 'Løvens Hule', hvor nye investorer får ejerandel ved at skyde kapital i virksomheden," forklarer Anne.

Den store succesdag sluttede med et brag af en fest.

"Så huset åbnede, og der var kommet mange penge ind på kontoen. Det var virkelig wow. Jeg blev sgu også lidt fuld den dag og endte i partybus i København," griner Anne, der allerede håber på at blive løve igen til næste sæson af 'Løvens Hule'.

'Løvens Hule' har premiere torsdag kl. 20.00 på DR1.

Denne artikel blev første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig