10 romantiske bryllupsfilm
SPONSORERET indhold

De 10 mest romantiske bryllupsfilm

Du behøver ikke være en kommende brud eller gom for at se disse kærlighedsfilm. Alle med en lille romantiker i maven og hang til tøsefilm vil elske disse 10 film om bryllup, kærlig, forhold og sex.

Af: Katrine Kornerup Foto: Pluggedin
06. feb. 2017 | Livsstil | ALT.dk

1. Bridesmaids

Bedsteveninden skal giftes og i den forbindelse skal der afholdes en polterabend, men dagen trues af en konkurrence mellem to af brudepigerne, der batler om, hvem der er brudens bedste veninde. Er du vild med "Tømmermænd i Las Vegas", vil du elske denne film og med stor sandsynlighed græde af grin. Filmen var i øvrigt nomineret til to oscars i 2012.

2. Sex and the City

Du har måske set serien om de fire veninder fra New York (eller har du det til gode!). I filmen møder vi Carrie Bradshaw, en forfatter fra New York og hendes tre veninder. Carrie skal endelig giftes med Mr. Big, men intet går som Carrie havde drømt om. Miks en Cosmopolitan og nyd denne tøsefilm med masser af snak om sex, kærlighed, forhold.

3. Made of Honor

Tom elsker sit liv, indtil det går op for ham, at han er forelsket i sin bedste veninde.  Hun er forlovet med en anden mand, og da hun beder ham om at være sin brudepige, bestemmer han sig for at få stoppet forlovelsen, og vinde hendes kærlighed.

4. 27 Bryllupper

Jane er en ægte romantiker, men hele hendes liv har drejet sig om at gøre andre tilfredse og lykkelige – hun har hele 27 brudepige-kjoler i skabet som bevis! En aften er hun brudepige ved hele to bryllupsfester på en gang. I begyndelsen går det fint, lige indtil hun i sin iver efter at gribe brudebuketten bliver væltet omkuld og slår hovedet.

5. The Wedding Date

Kate er single og bor i New York, da hendes halvsøster skal giftes i London, tager hun afsted for at være brudepige. Søsteren skal ydmygende nok giftes med Kates tidligere forlovede, og for at imponere ham, hyrer hun en lækker mandelig escorte.

6. The Accidental husband

Emma Loy er radiovært og gennem sit program, rådgiver hun kvinder om kærlighed. Da hun råder en kvinde, der har fået kolde fødder til at droppe sit forstående bryllup, bestemmer den svigtede ex-kæreste sig for at gøre livet surt for Emma, og det er ikke kedeligt.

7. The Wedding Planner

Mary har travlt med at planlægge bryllupper for andre i kærlighedens by San Francisco. Hun kender alle de regler, der omgiver et bryllup, men bryder selv den vigtigste, da hun bliver forelsket i gommen, til en af de bryllupper hun planlægger.

8. The Wedding Crashers

John og Jeremy er gamle venner, der bruger alle deres weekender på at snige sig ind til bryluuper, de slet ikke er inviteret til og scorer så mange damer som muligt. De er rigtig gode til det, men en dag ender de ved et bryllup, der ændrer alting. 

9. Muriels Bryllup 

Her møder Abba Australien i en charmerende, rørende  og noget kitchet kærlighedskomedie om den kejtede Muriel, der drømmer om den store kærlighed. Hun møder dog masser af modstand fra hendes bizarre familie og ondskabsfulde veninder, der synes hun er ret uduelig. Til en venindes bryllup møder Muriel sin gamle skolekammerat den tjekkede Rhonda, der får hende med til Sidney, hvor Muriel gennemgår en tiltrængt forvandlig og endelig møder kærligheden.

10. Bride Wars

De to hjerteveninder Emma og Liv kommer ved et uheld til at planlægge deres bryllup på den samme dag på The Plaza Hotel i New York. De to kvinder går nu bryllupsamok i kampen om drømmestedet.