B.S. Christiansen: Fire værdier er afgørende i et solidt kærlighedsforhold
SPONSORERET indhold

B.S. Christiansen: Fire værdier er afgørende i et solidt kærlighedsforhold

Fundamentet skal være på plads i ethvert godt parforhold, siger B.S. Christiansen i denne uges ALT for damerne. Han har selv været sammen med sin kone i over 20 år.

Af: Marie-Louise Truelsen og Emma Kleist Christensen Foto: Franne Voigt
21. mar. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

- Jeg har somme tider illustreret det ved at stille den dygtigste skytte op på et bord ude på skydebanen og give ham det bedste gevær og den bedste kikkert. Han kan ramme alt, hvis bordet står stille, men hvis jeg ryster bordet, kan han ikke ramme noget som helst.

Med dette billede forklarer den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, hvorfor det er vigtigt at have et godt fundament. Et fundament, der i BS’ eget liv består af hans familie og nære relationer.

– Min familie og nære relationer er mit fundament. Mit udgangspunkt. Hvis man ikke har det godt, er det svært at gå ud og gøre noget godt, fortæller den tidligere jægersoldat i et stort interview i denne uges ALT for damerne, der på gaden i morgen.

Derfor er det vigtigt for BS at passe godt på de mennesker, der er tæt på ham. Og selvom han for nogle kan fremtone hård, når han svinger pisken overfor sine programdeltagere i fx ”BS og Bubber på afveje” og ”BS og ægteskabsprøven”, går han meget op i at vise kærlighed og omsorg til dem, der er ham nærmest.

– Det gør jeg ved at interessere mig for – og kere mig om – de mennesker, jeg elsker og holder af. I forhold til min hustru, Karin, opfører jeg mig ordentligt og troværdigt, så hun ved, at hun kan stole på mig. Jeg roser – ikke bare for at rose – men for at vise Karin, at jeg sætter pris på de ting, hun gør for mig og for at vise min omsorg og min kærlighed.

Ærlighed er nøglen til et velfungerende parforhold

BS har været sammen med sin kone Karin i over 20 år. Deres forhold er stadig stærkt, og de husker næsten hver dag hinanden på, hvor heldige de er. Og det er ikke tilfældigt, at deres parforhold går så godt. Det skyldes ifølge BS fire vigtige ting.

- I kærlighedslivet bygger et godt fundament for mig på tillid, ordentlighed, respekt og ærlighed. Hvis de værdier er til stede og bliver efterlevet af begge, kan man stort set klare alt sammen, siger han i interviewet.

I praksis betyder det, at de altid er støttende overfor hinanden. Også selvom de nogle gange er uenige. Et eksempel på dette er deres forskellige holdninger til jagt. Det er en hobby, som BS aktivt dyrker, men som Karin ikke bryder sig om. Alligevel respekterer Karin, når hendes mand tager i skoven og skyder efter byttedyr.

- I går sendte jeg et billede af den flotte vinterbøgeskov hjem til hende fra jagten. Og så fik jeg en sms tilbage med en sød besked og et hjerte. Mange andre får beskeder, hvor der står: ”Hvorfor skal du nu være på jagt, mens jeg bare går rundt herhjemme?”. Og det belaster et forhold, fortæller BS.

Han understreger, at hvis man ikke respekterer hinandens forskelligheder, kan det føre til, at man ender med at lyve for hinanden. Og det er ødelæggende for parforholdet. Derfor er BS og Karin altid ærlige overfor hinanden – og tør også sætte hinanden på plads.

- Nogle gange får jeg at vide, at jeg er verdens største fjols. Men alligevel elsker hun mig højt. Det er vigtigt at vide, at man kan have forskellige synspunkter, uden at det overhovedet influerer på kærligheden, siger BS.

Læs hele interviewet med B.S. Christiansen i denne uges ALT for damerne, som er på gaden i morgen. Her fortæller han blandt andet om at være en blød leder og om altid at ville have kontrol.

Anbefalet til dig