Er han den rette? Få svaret her
SPONSORERET indhold

Er han den rette? Få svaret her

Hvis du er begyndt at se en ny mand, eller overvejer om din kæreste er den rigtige. Så kan fem spørgsmål hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, skriver magasinet Shape:

Af: ALT for damerne Foto: Bulls
25. jan. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

1. Hvad er jeres værdier
Det er afgørende for et forhold, at jeres værdier stemmer overens, hvis det skal udvikle sig til at blive godt og langvarigt. På ægte amerikansk maner betyder det ifølge Shape blandt andet, at I skal tale om jeres religion, men for de fleste danske par, er det nok mere relevant at tale om de værdier, man er vokset op med. Spørg for eksempel, hvad han værdsætter mest i livet, hvad hans forestilling er om lykke, og hvilke faktorer der er vigtige for ham, når han skal træffe en svær beslutning?

2. Hvordan voksede I op?
Hvis I taler jeres opvækst, vil det oftest afsløre en hel del om, hvordan I ser på verden, og hvad I forventer jer af et forhold, skriver Shape. Spørg fx om han er tæt på sine forældre, og om respekterer han sin bror eller søsters valg i livet? Drømmer han om at få en kærlighedshistorie og et liv, der minder om sine forældres, eller vil han for alt i verden undgå det?

3. Jeres forventninger til sex og samliv
Tal om hvad jeres forventninger er til, hvornår I skal have sex, råder Shape. Men mere relevant for de fleste voksne, og måske noget mindre akavet, er nok anden del af rådet, som går på at tale om, hvad sex betyder for en, og hvad ens behov er. Måske en lidt svær diskussion at have på de fleste danske restauranter, hvor bordene står klinet op ad hinanden. Men sikkert underholdende for gæsterne ved siden af.

4. Hvordan definerer I et forhold?
For at vide om han er den rigtige, er det også vigtigt at finde ud af, om en af jer håber, at det skal udvikle sig til børn og ægteskab, og den anden mest er på udkig efter et afslappet forhold, hvor man fx fortsat kan se andre.

5. Hvordan håndterer I konflikter?
Før det første skænderi, er det svært at være sikker på, hvordan ens kæreste håndterer en konflikt, skriver Shape, men ved at diskutere tidligere konflikter I har haft, kan I få en fornemmelse af, hvor det kan gå galt. Når I så har haft et skænderi, så tal om jeres reaktioner bagefter og spørg dig selv, om din kæreste var meget aggressiv? Var han hurtig til at undskylde? Eller til at gå sin vej? Blev han usikker eller ondskabsfuld? De reaktionsmønstre er vigtige for at lære hinanden at kende og for at vide, om man kan fungere sammen, skriver Shape.

LÆS OGSÅ: Sådan kritiserer du uden at såre