Ansigtslæser Fattima Loreen
SPONSORERET indhold

Ansigtslæser Fattima Loreen: Den del af ansigtet siger noget om evnen til at sige fra

Hun er ansigtslæser, ja, det findes, og kan fortælle om din personlighed ud fra dine træk. Denne morgen læser Fattima Loreen Eurowomans journalists ansigt og afslører, hvad hun kan blive bedre til. Det er ikke meget.

Af:: Marie Lodberg Foto: Dennis Morton
08. jan. 2021 | Livsstil | Eurowoman

Hvordan får du ro på fra morgenstunden? 

“Jeg vågnede klokken seks i morges og satte mig direkte ned på meditationspuden. Sådan starter alle mine morgener, for så har jeg et roligt grundfundament, som jeg tager med ind i min dag.”

Har du andre rutiner? 

“Det første jeg gør, når jeg vågner, er at gå tilbage til min drømmeverden for at huske min drøm. På den måde kommer dagen ikke bare galoperende med sine tusind gøremål. Hvis du ikke kan huske dine drømme, så start med at huske stemningen i drømmen. Der er tre sindsstemninger, du kan vågne med: godt humør, grumpy og neutral. Så kan du lige stille ind på dit indre ur og finde ud af, hvilket humør du er i, for så kan du tage dig selv med ind i dagen, så det ikke er dagen, der overrumpler dig.” 

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen: ”Jeg er blød som smør”

Hvis man er morgensur, skal man så forsøge at ændre det? 

“Du skal aldrig stoppe noget, der er der. Hvis du er grumpy, skal du møde det, nurse det og finde ud af, hvad der kunne være dejligt for dig.”

Du er ansigtslæser. Hvad er det for noget? 

“Jeg er optaget af dit potentiale, hvorfor du er her, og hvad du skal. I facereading er der ikke noget, der er godt eller dårligt, det er, som det er. Men du kan arbejde med det, der er, og det kan jeg hjælpe med.” 

Er der noget særligt ved mit ansigt? Hva’? Hva’?

“Der er altid noget yummy ved et ansigt, der viser et talent. Hos dig er det øjenbryne. Øjenbrynene er fokus, drive, evnen til at sige fra og have en retning. De er kraftige, men helt vildt fine på samme tid. Du kan både have fokus og sige fra, men du har også æstetisk sans. Du kan gøre noget lækkert og finurligt, sætte prikken over i’et.” 

Fedt! Kan du se, hvad jeg kan blive bedre til? 

“Lad mig se engang…  Nu ved jeg, at du lige er blevet mor, og jeg kan se, at der er sket noget omkring vreden. Du er blevet bedre til at give slip. Det ser jeg på lodrette linjer mellem dine bryn. “So what, at mælken blev spildt.” Bliv ved i det spor! Det er sådan en god retning.”

Hvad står der på første side i ansigtslæsning for dummies? 

“Hvis du har stor næse, har du en stor personlighed. Mange iværksættere, politikere og pionerer har en lang og knoglet næse, fordi de er nødt til at trænge igennem. Hvis du har en lille, lidt chubby næse, er du mere optaget af det sociale og at nære andre.”

LÆS OGSÅ: Kokken Bo Bech: “Jeg lever også et ansvarsløst liv”

Hvordan kan du overbevise om, at ansigtslæsning ikke er hokuspokus? 

“Det er ikke min opgave at overbevise nogen om noget. Hvis du synes, det er spændende, fedt. Hvis ikke, helt fint. Mit fornemste job er at finde ud af, hvem du er, og hjælpe dig med at finde hjem til dig selv. I virkeligheden er jeg detektiv og bruger min intuition. Samtidig er ansigtslæsning et 2.000 år gammelt system, og man har fundet ud af et sprog og nogle strukturer, der er generelt gældende for mennesker.”

Hvor i verden er det bedste sted at spise morgenmad? 

“Hos min moster i New York. Køleskabet er altid fyldt, frugten frisk og energien varm. Det er trygt og minder mig om min barndom.”

Hør det fulde interview, og få flere afslørende ansigtslæser-tricks i podcasten Morgenmad med…, som du finder på Talk Town.  

Anbefalet til dig