"Jeg kobler af, når Mikkel er i rummet. Så er der ro i mit liv."
SPONSORERET indhold

Medina: "Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig"

Medina og Mikkel om forholdet og det første møde.

Foto: Rasmus Weng Karlsen
29. jul. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Medina, 32 år, sangerinde. Spiller på 24 festivaler hen over sommeren og skriver på en filmsynopsis. Medina er vokset op i Aarhus, har rejst over hele verden med sin familie og flyttede til Sydamerika efter folkeskolen. Hun blev smidt ud af gymnasiet pga. fravær og har levet af musikken siden. Hun bor på Islands Brygge med Mikkel.

Mikkel Jensen, 24 år, model og designer under navnet Gjensen tøj og smykker, som bliver lanceret til efteråret. Mikkel er født og opvokset i København med sin mor og far og to ældre søskende og flyttede som 19-årig til New York i forbindelse med sin modelkarriere.

Mi: "Vi mødte hinanden til Copenhagen Fashion Week sidste sommer, hvor jeg lige havde været ude at rejse med mit arbejde nonstop i to måneder. Da jeg kom hjem til Danmark, fik jeg besøg af min gode ven Henrik, som vi begge kender. Der skulle bare ske et eller andet, og jeg sagde til ham: "Hallo, du kender Medi, skriv lige til hende.""

Me: "Jeg syntes, Mikkel var lidt spændende, men jeg vidste ikke på det tidspunkt, at Henrik og ham hang ud. Så da Henrik skrev og spurgte, om vi ikke lige skulle drikke en drink eller kaffe eller what-ever, fik jeg ikke lige skrevet tilbage. Så skrev han igen, at han boede hos Mikkel, og så skrev jeg tilbage: "Ja, vi skal drikke den der kaffe." Men så svarede han ikke."

LÆS OGSÅ: 28-årige Julie fik fjernet sine silikonerbryster efter kun 14 dage

Mi: "Det gik simpelthen for langsomt, så jeg tog Henriks telefon og skrev til hende."

Me: "Jeg blev så glad. Vi mødtes efter By Malene Birger-showet, hvor vi fik drinks backstage sammen med min veninde Julie Zangenberg. Vi drak og spiste McDonald's. Og så ville vi ud at bade ved Svanemøllen. Fuld og nøgen løber jeg alene i vandet. Det var meningen, vi skulle i vandet alle sammen."

Mi: "Det var meningen, vi skulle spise McDonald's først ..."

Me: "Så falder jeg på vej op af vandet og slår min knæskal direkte ned i noget cement."

Mi: "Jeg siger altid, at det var dengang, hun faldt for mig ... Det var en virkelig god aften, men vi var ikke sammen. Dagen efter tog jeg på ferie med mine drenge, og så skrev vi lidt sammen. Da jeg kom hjem, var vi sammen og har været det lige siden. I starten var det lidt som at leve i en drømmeverden."

Me: "Ud over Mikkels udseende blev jeg tiltrukket af, at han også rejser meget. Han havde med det samme forståelse for mit liv. Ingen af os ved, hvor vi er om en uge. Jeg ved jo godt, at der er nogle rimelig pæne piger på de shoots, han er på, ligesom der er nogle pæne fyre, når jeg skyder musikvideo. Men det er der totalt rum til. Der er så meget ro på. Det har jeg aldrig prøvet før. Så er der pludselig plads til en masse andre ting."

LÆS OGSÅ: Alexander er "morgenbollefyr": Jeg kan godt lide at være over stregen 

Mi: "Som regel går vi en tur om morgenen og en tur om aftenen på Amager Fælled med hundene Eddie og Walter. Det er der, vi kan snakke om alt og vores gode ideer. Jeg har altid fået mange gode ideer, men tidligere har jeg haft svært ved at gøre noget ved dem. Nu får vi dem ned på papir. Så er det, som om vi er klar til at fremlægge dem for nogen."

Me: "Jeg vil så meget med mit liv, og jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre. Vi har jo allerede haft mange kæmpesindssyge projekter. På et tidspunkt ville jeg gerne købe en ø, der var til salg, og var endda ude at holde møde med nogle mennesker, der skulle hjælpe med at stable et koncept for øen på benene. Men så kom der nogle spejdere i forvejen og købte hele lortet. Det var træls."

Mi: "Vi ville være gode til at arbejde sammen, fordi vi begge er enormt kreative og har mange meninger om, hvordan ting skal være."

Me: "Mikkel er bare struktureret, og jeg er bare ikke særlig struktureret, og det er rigtig godt, for så har han styr på det. Mikkel ved, hvad han vil. Jeg ved også, hvad jeg vil – jeg vil det hele."

Mi: "Vi bliver altid ved, indtil vi finder det, vi begge to kan lide. Jeg er meget til det clean og rå og rustikke. Medina er lidt mere sprælsk og til farver. Men vi kan altid blive enige om det rustikke."

Me: "Mikkel giver mig plads til at være mig. Vi er ikke over hinanden. Vi har de samme drømme, og vi stoler fucking bare på hinanden. Uanset hvor vi er i verden, er der ingen bekymringer. Vi giver plads til at lære andre folk at kende. Når vi tager til fest, behøver vi ikke bekymre os om, hvor den anden er: "Hun står nok og danser karatedans ovre i hjørnet" og "Han sidder nok og snakker med en af drengene.""

Mi: "Fra starten af vores forhold talte vi om, at vi var nødt til at stole 100 % på hinanden."

Me: "Mikkel har regnet mig ud, og jeg er ikke nem at regne ud, og det er essensen af et godt forhold. Når du har regnet den anden person ud. Mikkel ved, hvad jeg har brug for. Han tænker på ting, jeg ikke har mødt nogen anden, der tænker på. Jeg bliver stadig overrasket. Fx er vi nede at træne, og jeg har maskinen på et level. Og så skal han bruge den. Men når så han er færdig, stiller han den tilbage på mit level, fordi han ved, at jeg skal bruge den igen. Og det er uden, jeg har bedt om det. Det er de allerallermindste ting, Mikkel lægger mærke til, og han gør det uden at tænke over det."

LÆS OGSÅ: "Jeg har oplevet at afvise en pige, fordi jeg ikke havde lyst til sex" Mi: "Vi gør mange ting for hinanden for at gøre hinandens liv lettere. Fx kom Medi og hentede mig fra en skydning på Fejø i sidste uge. Og der var dengang, hun kom til New York i tre dage bare for at hjælpe mig med at pakke lejligheden ned. Det var hyggeligt."

Me: "Mikkel har givet mig en diamantring. Jeg har ikke haft den af, siden jeg fik den. Men den bedste gave er at have fået Mikkel. Han giver mig overskud. Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig. Han er det menneske, jeg har haft brug for i mit liv."

Mi: "Det er nemt at støtte hinanden, når man lever sit liv på samme måde. Det er rart, når man får en dårlig nyhed."

Me: "Måske mere en kedelig nyhed end en dårlig nyhed?"

Mi: "Når jeg siger dårlig nyhed, mener jeg, at man ikke er booket til en opgave alligevel. Det er sådan noget, der kan pille ved ens humør."

Me: "Vi er gode til at bakke hinanden op. Vi kan ikke rende og surmule over jobs, vi ikke får. Det er for mange følelser at bruge på noget, der er ligegyldigt i morgen."

LÆS OGSÅ: Christina har oprettet et album med sine singlevenner på Facebook - og det virker!

Mi: "Jeg kan ikke komme uden om, at jeg en gang imellem skal have en time til at komme ovenpå. Det er også meget sundt lige at føle, at man bliver skuffet. Og så kommer man videre."

Me: "Det længste, vi ikke har været sammen, er 18 dage."

Mi: "Og så aftalte vi, at det ikke skulle ske igen. Det var virkelig hårdt. Det var tre uger."

Me: "Aj, var det ikke kun 18 dage?"

Mi: "Nej, det var 21 dage. Vi har den regel, at hvis vi er væk fra hinanden i mere end 20 dage, skal den, hvis skyld det er, betale en ferie."

Me: "Alder har ingen betydning i vores branche. Fordi Mikkel har rejst så meget, har han lært at blive independent lynhurtigt. Og jeg hopper sgu bare ud i alting, og så slår man sig virkelig også meget."

LÆS OGSÅ: ”Mit råd til alle, der vil score: Forbliv ædru”

Mi: "Jeg er bare blevet smidt ud i nogle ting qua mit job i New York. Jeg har haft et meget struktureret liv. Jeg gik i gymnasiet, trænede to gange om dagen – badminton og løb – jeg havde job ved siden af og en kæreste. Og så skulle jeg pludselig til New York, hvor jeg har boet syv forskellige steder, siden jeg flyttede dertil som 19-årig. Jeg har altid gerne villet gøre tingene anderledes end min familie."

Me: "Mine forældre har altid bakket mig super meget op. Jeg fik ikke en sindssyg skideballe, da jeg blev smidt ud af gymnasiet pga. fravær. De vidste, hvordan jeg var. Allerede som lille stak jeg af på mooncar. Jeg var nødt til at se, hvordan der så ud på den anden side af vejen. Men måske har jeg skuffet dem en lille smule, fordi jeg ikke har fået en uddannelse."

Mi: "Jeg tror ikke, de er skuffede, overhovedet."

Me: "Vi talte om i bilen på vej herhen, om der er noget, der er dårligt eller irriterende ved hinanden eller forholdet. Og det er der altså ikke. Det er bittesmå petitesser. Fx lagde Mikkel et vådt håndklæde i sengen i morges, men så flyttede jeg det bare over på hans side."

Mi: "Så længe man sover ved siden af hinanden."

Me: "Jeg kobler af, når Mikkel er i rummet. Så er der ro i mit liv."

LÆS OGSÅ: 19 ting, der vil gøre dig nostalgisk, hvis du voksede op i 90'erne

LÆS OGSÅ: Skilt som 26 årig: Sådan kom jeg mig over min skilsmisse

LÆS OGSÅ: Derfor er det blevet svære at finde kærligheden