Beyonce og dronning Elizabeth
SPONSORERET indhold

13 vilde verdensstjerner, som er i familie med de kongelige

Mange betragter nærmest de kendte som en slags kongelige. Men nu kan en del af dem rent faktisk sige, at de har papir på at være det – på et eller andet niveau.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Getty Images
05. sep. 2017 | Livsstil

Vi ser verdens muligvis sejeste te-selskab for os.

Dronning Elizabeth II af Storbritannien og resten af kongehuset har fået udvidet listen af folk, som de beviseligt er relaterede til, og det er bestemt ikke en kedelig flok, der er blevet tilføjet.

– Det er alle mennesker, som dronningen burde invitere med til hendes næste familiefest. De er alle i familie med hende, omend fjernt, så på dokumenterede måder, siger slægtsforsker Josh Taylor, som analyserer stamtræsdata for FindMyPast.com til CBS News.

LÆS OGSÅ: Se Dianas liv i billeder: Folkets prinsesse, modeikon, venner med de kendte - og en kærlig mor

Men faktisk er der også andre personligheder i det britiske kongehus, der - ligesom dronning Elizabeth – kan tilføje verdensstjerner på listen over personer, de er beslægtede med.

Så skulle de på Buckingham Palace få lyst til at invitere til en virkelig misundelsesværdig fætter-kusine-fest, har vi her samlet et bud på gæstelisten for dem:

Beyoncé og dronning Elizabeth II

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Den almægtige Queen Bey ER i familie med "the Queen", skriver Vouge. I Beyoncés familie-dna gemmer der sig nemlig en fætter i 25. led, som er familiært forbundet med kong Henry II af England – og dermed også i familie med dronning Elizabeth II.

Johnny Depp og dronning Elizabeth II

Altså, vi ville ikke være ked af at have ham her i vores nære familiekreds: Selveste Johnny Depp er simpelthen dronning Elizabeth II's 20. fætter. Ifølge The Daily Mail forklarer Nick Barratt, der er slægtsforsker på BBC-programmet "Who Do You Think You Are?", at forbindelsen mellem skuespilleren og dronningen kan spores tilbage til kong Edward III af England, der døde i 1377 (eller sagt på en anden måde: Ja, der er en forbindelse mellem Edward III og Edward Saksehånd!)

Hilary Duff og dronning Elizabeth II

Kvinden, der er udnævnt som den mest "kongelige" amerikaner i underholdningsindustrien er ifølge CBS News ingen ringere end den tidligere Disney-"prinsesse" Hilary Duff. Her skal vi til 18. led i fætter-/kusinerækken for at ramme blodbaner med dronning Elizabeth II. Hilary Duff er i familie med Alexander Spotswood (1676-1740), der var officer i den britiske hær og et stykke ude i leddene oldebarn til kong Edward III.

Brooke Shields og dronning Elizabeth II

I 18. led finder vi endnu en smuk skuespiller, der er kusine til den engelske dronningemoder. Brooke Shields deler ifølge CBS News nemlig forfader med Elizabeth gennem kong Henry II af Frankrig (1519-1559).

Madonna, Céline Dion og Camilla Parker Bowles

Her har vi en spændende treenighed til den mulige familiefest i det britiske kongehus. De to sangdivaer, Madonna og Céline Dione, er nemlig i familie med hertuginde Camilla Parker Bowles, der i dag er gift med prins Charles. Alle tre kvinder har aner til den samme fremtrædende fransk-canadiske familie fra det 17. århundrede. For Madonna og Camilla gælder det, at de er beslægtede blot ni fætter-led ude. En genetisk forbindelse, som er dokumenteret af New England Historic Genealogical Society i Boston.

Guy Ritchie og Kate Middleton

Madonnas eksmand, Guy Ritchie, har faktisk et relativt tæt familiebånd til hertuginde Kate af Cambridge. Deres fælles arv kan dateres tilbage til det 18. århundrede, og parret David Martineau og Sarah Meadows, som var Kates seks gange bedsteforældre og Ritchies fem gange bedsteforældre – hvilket gør de to til 6. fætter/kusine. Den berømte filminstruktør var faktisk inviteret med til sin kusines bryllup med prins William i 2011, skriver Daily Mail, som tilføjer, at sidstnævnte dog ikke skyldtes blodsbåndet til Kate, men mere at William og Guy Ritchie er ret gode venner.

Præsident George W. Bush og prinsesse Diana

En af de mest kendte familiedynastier inden for amerikansk politik er også forbundet med det britiske kongehus. Den nu afdøde prinsesse Diana havde ifølge famouskin.com nemlig to fætre i 11. led i tidligere præsident George W. Bush og hans politikerbror Jeb Bush.

Ellen DeGeneres og Kate Middleton

Talkshowværten Ellen DeGeneres kan via sin forfader sir Thomas Fairfax kalde sig 15. kusine til kvinden, der en dag bliver dronning af England. Og skulle hertuginde Kate få lyst til at invitere sin "kusine" på te og scones, er der ingen tvivl om, at DeGeneres godt kan den dag, har hun fortalt til Daily Mail.

– Alle tror, at jeg joker, men det gør jeg ikke. Hvis vi er relaterede, så bør vi da hænge ud sammen, siger hun og uddyber:

– Jeg så et billede af prins George (søn af prins William og Kate, red.) i en badekåbe under et besøg med præsident Obama, og jeg tænker: "Jeg har min egen tøj-linje, jeg kan give ham tøj, jeg kan lave en specieldesignet robe til ham.

Maggie og Jake Gyllenhaal og dronning Elizabeth II

Det succesfulde søskendepar kan også prale af at være i familie med "the Queen", skriver eonline.com. De er såkaldt 19. fætter/kusine til dronningen, da de alle tre er beslægtede med kong Edward III (1312-1377).

Ralph Fiennes og prins Charles

Prins Charles kan også prale af at have en fætter i Hollywood, nemlig Ralph Fiennes, skriver BBC America. Grand Budapest Hotel-skuespilleren og den forventede fremtidige konge af England er begge efterkommere af kong Jakob II, som i England er kendt under navnet king James II af England og king James VII af Skotland (1633-1701), hvilket gør dem til 8. fætre.

Paris Hilton og dronning Elizabeth II

Som endnu et spændende bud på en gæst til familiefesten på Buckingham Palace kan nævnes en form for kronprinsesse inden for hotelbranchen, bekræfter CBS News. Det viser sig, at dronningen har en 20. kusine i ingen ringere end Paris Hilton, der er forbundet i dna til Elizabeth via kong Henry II af England.

LÆS OGSÅ: William og Harry afslører for første gang: 5 ting, du ikke vidste om vores elskede mor

LÆS OGSÅ: Wallis Simpson: Kvinden som stjal englands konge

LÆS OGSÅ: ALT om de kongelige