Lis Sørensen om skilsmisse: "Jeg HAR levet i et ægteskab, som jeg ikke synes kunne have været bedre"
SPONSORERET indhold

Lis Sørensen om skilsmisse: "Jeg HAR levet i et ægteskab, som jeg ikke synes kunne have været bedre"

BS Christiansen tog i skoven, og han inviterede sangeren Lis Sørensen med ud under trækronerne til en samtale om familie, lykke og musik. Han spurgte hende blandt andet om skilsmissen fra trommeslageren Jan Sivertsen. Læs med i denne uges ALT for damerne.

Af: Marie-Louise Truelsen og Naja Navntoft Foto: Les Kaner
21. mar. 2019 | Livsstil | ALT for damerne

Efter 29 års ægteskab blev Lis Sørensen skilt fra sin mand og kollega Jan Sivertsen i 2017. At blive skilt var hårdt, og det åbnede op for en proces, hvor sangeren skulle finde fodfæste på ny. En proces, hun endnu ikke er færdig med.

- Det tager et stykke tid at finde sig selv igen. Det er noget med at tænke anderledes. Før tænkte jeg altid ”familie” først, fordi jeg var del af en familie og tog mine beslutninger derefter. Det er anderledes i dag, hvor min søn er voksen, og jeg ikke er gift mere. Det giver et helt andet afsæt for at tage beslutninger. Det er helt nyt for mig. Og det er skide spændende. Det er ikke ensomhed eller alenehed, som jeg egentlig troede, det ville være, fortæller hun til BS Christiansen i denne uges ALT for damerne.

- Nu er jeg ved at finde fodfæste og balance igen i mit eget liv. Og nu kan jeg se tilbage på, at det er fantastisk, at vi holdt sammen så længe. 

LÆS OGSÅ: 15 ting du ikke vidste om Sanne Salomonsen

Musikken hjælper processen på vej

Lis Sørensen mødte Jan Sivertsen, da de begge skulle spille med i sangeren Sebastians band tilbage i 1984. Der gik et år, før de to blev kærester, og fire år før de blev gift. Senere fik de sønnen Sylvester, som i dag arbejder i samme branche som musikproducer.

Og netop musikken har været afgørende for den udviklingsproces, Lis Sørensen har været i gang med siden skilsmissen, fortæller hun.

- Det tager tid. Og det er en proces, som jeg slet ikke er færdig med. Det tager sikkert nogle år, men det er også noget med at være i den proces. Jeg er virkelig, virkelig glad for, at jeg har mine sange. Fordi de hele tiden udfordrer mig. Sangene er noget, jeg kun kan gøre selv. Jeg kan ikke få nogen til at hjælpe mig med at synge dem. De skal synges af mig. Det illustrerer meget godt, at det kun er mig, der kan leve det liv, jeg har fået. Og jeg har ikke de der drømme om, at nu skal jeg finde en ny mand, for jeg HAR levet i et ægteskab, som jeg ikke synes kunne have været bedre. Så det er i hvert fald ikke det, jeg drømmer om.

Til gengæld drømmer Lis Sørensen om meget andet, fortæller hun til BS Christiansen rundt om bålet.

- Jeg synes, jeg har mange drømme. Nu er det jo ikke så lang tid siden, jeg blev skilt, så jeg er ved at vænne mig til at tænke: Hvad drømmer JEG om? Og jeg har den drøm om at komme til Argentina. Jeg vil gerne til Buenos Aires og ride. Og det skal nok blive til virkelighed.

Lis Sørensen arbejder nu på en kommende turné med Anne Linnet og Sanne Salomonsen, hvor de tre skal spille genforeningskoncerter over hele landet. Desuden er der et 17. album lige om hjørnet.

Læs mere om Lis Sørensen i denne uges ALT for damerne

Her fortæller sangeren blandt andet, hvordan hun klarede sig igennem sin skilsmisse, hvordan hendes søn endte med at blive en kollega, og hvordan musikken giver hende liv og energi i dag.

Anbefalet til dig