Mille Gori Motor Mille
Foto: Kasper Løftgaard Mille Gori er 31 år og tv-vært. Kendt som ”Motor Mille” i en række børneprogrammer på DR Ramasjang. Aktuel i tv-programmet ”Den vildeste danser” på TV 2. Kæreste med musiker Thomas Buttenschøn. Bonusmor til to børn.

Mille Gori: "Jeg blev ringet op med beskeden om, at han var på vej på operationsbordet"

Tv-vært Mille Gori om at miste et menneske, som man elsker, om at være et følsomt, lille væsen og om at blive ældre, men langt fra føle sig voksen.

Hvilket stykke tøj vil du aldrig skille dig af med?

– Jeg er generelt utrolig dårlig til at skille mig af med tøj, og jeg tror, at de fleste ville få en blanding af panik og julelys i øjnene, hvis de fik lov til at træde ind i den del af min lejlighed, som de fleste af mine veninder kalder et kostumelager. Det er fyldt – ikke fordi jeg køber meget, men fordi jeg samler. Jeg ved, hvor hvert eneste stykke tøj kommer fra, og hvilken historie det fortæller. Sandheden er, at jeg ejer fem stykker tøj i sort, mens resten er i farver og fyldt med glimmer.

Hvad er dit mest irriterende karaktertræk?

– Min utålmodighed. Men spørger du min kæreste, vil han helt sikkert svare, at det er, at jeg altid lige er fem minutter forsinket – men det er aldrig med vilje!

Hvilken begivenhed har ændret dit liv?

– I sommeren 2013 lagde jeg hjørnestenen til det fundament, som store dele af min karriere i dag er bygget op omkring. Det var nemlig den sommer, hvor ”Motor Mille” blev født.

LÆS OGSÅ: Christian Fuhlendorff: Det råd ville jeg gerne have givet mig selv som ung

Hvilket karaktertræk holder du mest af hos dig selv?

– Min gode mavefornemmelse, og at jeg har direkte adgang til alle mine følelser og ikke er bange for at vise dem. Jeg er i virkeligheden et utrolig følsomt, lille væsen.

Hvornår føler du dig allermest lykkelig?

– Når jeg er omgivet af dem, jeg elsker, når jeg får et andet menneske til at smile, når jeg kigger på vandet, og når jeg får lov til at bruge min fantasi.

Hvad er du mest stolt af?

– Mine søskende. De er tvillinger og fire år yngre end mig, så hele mit liv har jeg kunnet opleve dem ramme mange af de bump på vejen, der følger med livet og det at blive ældre. De fleste bump kender jeg. Jeg ved, hvordan de føles, og jeg ved, hvor ondt de kan gøre. Men jeg ved også, at jeg ikke kan bestige deres bump eller give dem løsningen på, hvordan man nemmest kommer over dem. Jeg kan kun støtte og være storesøster. Så hver gang jeg ser dem komme over et bump i livet, bliver jeg så stolt, som kun en storesøster kan. 

LÆS OGSÅ: Signe Molde: Det var nok det pinligste, jeg har gjort

Hvad undrer dig?

– At jeg bliver ved med at blive ældre, men på ingen måde føler mig mere voksen.

Hvad er dit livs største nedtur?

– Da jeg som 15-årig mistede min bedstemor, som ud over mine forældre har haft den største indflydelse på min barndom og store dele af det menneske, som jeg er i dag. Det var første gang i mit liv, at jeg mistede et menneske, som jeg elskede og oplevede den følelse, som det er at miste. Den dag blev jeg samtidig pludselig bevidst om, at det at kunne miste et menneske, som man elsker, var blevet en realitet.

Færdiggør sætningen: Jeg bryder mig ikke om, når ...

– Jeg oplever uretfærdighed. Jeg har en meget stor retfærdighedssans og får ondt i maven, når jeg ser mennesker behandle andre mennesker dårligt.

LÆS OGSÅ: Ida Wohlert om sit livs længste minutter: "Han var kun tre år gammel"

Hvad har været dit livs længste minutter?

– Da min kæreste sidste sommer kom på hospitalet ret akut, og jeg blev ringet op med beskeden om, at han var på vej på operationsbordet. Det var få minutter inden, jeg skulle på scenen og lave et syv minutter langt tryllenummer i den anden ende af landet foran et fyldt cirkustelt. Vores forestilling var i fuld gang, så jeg kunne hverken gøre fra eller til. Jeg tørrede tårerne væk, lukkede øjnene, samlede mig og gik i manegen. Jeg kom igennem, han kom igennem, og alt gik godt. Ingen i den sal opdagede det mindste, men jeg følte, at det tryllenummer blev ved for evigt.

Hvem er Mille Gori

  • 31 år
  • Tv-vært på bl.a. Cirkus Summarum og Den vildeste danser
  • Kæreste med sanger Thomas Buttenschøn
Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende, Livsstil og Interview