Serieekspert: 3 serier, du kan lokke kæresten til at se
Foto: Samsung

Serieekspert: 3 serier, du kan lokke kæresten til at se

Vi har bedt Kim Sørensen, der står bag sitet ’Vi Elsker Serier’ om at give sit bud på 3 serier, som du kan lokke kæresten med på.

Vi har bedt Kim Sørensen, der står bag sitet ’Vi Elsker Serier’ om at give sit bud på 3 serier, som du kan lokke kæresten med på.

Serierne er én af vor tids store parforholdsdilemmaer. For som oftest vil din kæreste ikke hvine begejstret over udsigten til en serieaften i selskab med Carrie, Samantha og de andre tøser fra ”Sex and the City”. Og så ender I pludselig op med hver jeres tablet, hver jeres serie og hvert jeres rum i stedet for at ligge sammen i sofaen.

Men sådan behøver det ikke ende. Kim Sørensen, der står bag sitet ’Vi Elsker Serier’ giver her sit bud på 3 serier, som du med de rigtige argumenter kan lokke kæresten med på.

Big Little Lies

Fire intrigante curlingmødre. Det får nok ikke i første omgang kæresten til at fare ud i køkkenet og sætte popcorn over. Men lok så med, at serien spiller på aspekter fra både ’Twin Peaks’ og ’True Detective’. Der er nemlig sket et mord, og gennem forskellige afhøringer får vi stykket mere og mere sammen af, hvem og hvad der var grunden til det mord.

”Og så er der tale Hollywoods A-liste: Laura Dern, Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Alexander Skarsgård,” fortæller Kim Sørensen.

”Jeg kalder det en kvindeserie, for der er ikke en masse vold og action i, men til gengæld er der denne her snigende uhygge, og som mand må jeg bare sige, at det var én af de bedste serier for mig i hele 2017.”

Sharp Objects

Amy Adams spiller den barndomstraumatiserede journalist, der vender tilbage til barndomsby for at skrive om en række mord, der er blevet begået.

”Serien er fortalt fra en kvindes synspunkt, og det gør den interessant for kvinder, men den taler i ligeså høj grad til mænd, for der gøres ikke et stort nummer ud af, at hun er kvinde,” fortæller serieeksperten. ”Det er samme instruktør bag ’Big Little Lies’, og igen har vi at gøre med et ’who done it’-plot. Alt imens får vi gennem flashbacks mere indsigt i, hvorfor Amy Adams karakter er så skadet. Og så er den bare mesterligt klippet og instrueret.”

The Americans

En serie om russiske spioner i 80’ernes USA? Okay, nu er det dig, der lægger armene over kors. Men spiondramaet i 6 sæsoner er en oplagt parserie mener serieeksperten; ”En virkelig flot fortalt historie om det her ægtepar, der skal opretholde en facade som en good clean all-american family, mens de i virkeligheden gør den som hardcore russiske agenter,” fortæller han. ”Og så er det jo den gode Keri Russel (Felicity, red.), der spiller benhård russisk agent/soccer mom, og det gør hun helt eminent godt.”

Galaxy Tab S4

Selvom serier er sjovest at se sammen, så er det også rart med sine egne serier en gang imellem. Her er Samsungs Galaxy Tab S4 oplagt. Med 8 forskellige brugerprofiler kan hele familien nemlig få glæde af tabletten, mens I slipper for at logge af og på alle mulige tjenester. Tabletten kommer i et smagfuldt design og en AMOLED-skærm, der går næsten helt ud til kanten. Sammen med de 4 højtalere, der er optimeret af AKG og leverer Dolby Atmos-surroundlyd, fremstår serier og film endnu stærkere. Samtidig er det nemt at forbinde tabletten til et Samsung-TV, så I kan spejle tablettens skærm og bruge den som fjernbetjening.

produktbillede.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier