Simon Jul
SPONSORERET indhold

Simon Jul: ”Jeg er kæmpefan af sexlounges. Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det”

Som ung fik han tæsk, fordi han så anderledes ud, og som voksen kæmpede han med stoffer og ­alkohol. Lykken finder han i glimt – bl.a. på sin ­bondegård, i de gode måltider og ikke mindst i swingerklubber.

Af: Louise Gade Sig Foto: Jens Rosenfeldt
01. jun. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

– Inde i mit mørke sted ligger tabuer, som, jeg ikke synes, er tabuer. Sex for eksempel. Fra jeg var 15-30 år, skulle jeg prøve alt. Og jeg fik i hvert fald prøvet en smule. Når normale mennesker sagde: "Crazy shit, det er klamt," så ville jeg prøve det, jeg ville ind i det, jeg ville mærke det. Derfor afprøvede jeg også min homoseksualitet i starten af 20'erne og var sammen med flere mænd. Det var ikke noget, jeg havde lyst til at snakke med folk om dengang, og ved at eksperimentere med det fandt jeg ud af, at det sgu ikke lige var min ting. Derefter begyndte jeg at synes, at fisserne duftede godt igen.

– Jeg har været i store swingerklubber to-tre gange, og der står man og klæder om side om side, ligesom inden man skal til svømning eller badminton – nogle står måske og strækker ud, og andre tager knæbind på, for nu skal den sateme have en over nakken. Det kan være lidt grinagtigt, men til gengæld er jeg kæmpefan af såkaldte lounges – altså private selskaber, hvor du skal inviteres. Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det – især for par, som måske har fået nogle børn, så deres seksualitet står lidt stille. Det er forskelligt fra klub til klub og fra lounge til lounge, hvordan det fungerer, men de fleste gange, jeg har været af sted, har man tilmeldt sig på en mail, og så har nogen stillet lejlighed til rådighed, eller der blev lejet et sommerhus – ligesom hvis man skulle ti venner på sommerhustur - her knepper I bare alle sammen. Så er det sådan noget med, at man skriver sammen op til turen: "Sørger I for morgenmad til om lørdagen? Er der nogen, der ikke vil have ost? Skal vi have en dejlig culotte til aftensmad?" Sådan nogle ting. Nogen har måske taget en pose legetøj med – nogle dildoer og nogle cockringe – og så tænder man hinanden, lige som hvis man bare var dig og mig, men i stedet for at der bare er en seksuel energi mellem to mennesker, som ved, de skal kneppe, så er der seksuel energi mellem otte mennesker, der ved, de skal kneppe. Og det er magisk! Det er det virkelig. Det er sindssygt fedt. Man er maks. 12 mennesker, for så er der en almenmenneskelig kontakt, hvor man kan snakke om andet end "Nu henter jeg lige denne her gummiarm, og så skal du satme se løjer." Når man er væk fra den gængse blufærdighed, så sker der nogle ting rent kommunikationsmæssigt, og hvis alle er nøgne og drikker sig fulde og taler og boller, giver det en fuldstændig fantastisk energi. Det er sindssygt dejligt.

– Når man siger, man har været i klub, tænker folk "Ad! Det er sådan nogle virkelig klamme typer." De mennesker, der er der, er fuldstændig lige så normale mennesker som dig og mig – det kunne være din nabo, din underbo, dine ungers børnehavepædagog, det er alle slags mennesker, men mennesker som alle har valgt at gøre deres seksualitet mere rummelig, end de fleste andre mennesker tillader.

– Folk har nok godt vidst, hvem jeg var, men det har været meget usagt, så har det måske været en joke under morgenmaden: "Det var sgu da meget sjovt, det var dig, Simon Jul. Det skal vi hjem og fortælle ungerne," og så griner vi alle sammen, for det ved vi, at det skal de selvfølgelig ikke.

ALT for damerne udkommer den 2. juni. Læs det fulde interview med Simon Jul der.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du prioritere din lyst og dyrke sex med din partner

LÆS OGSÅ: Forskere har endelig fundet opskriften på det gode sexliv

LÆS OGSÅ: Kom med på onanikursus i New York