x factor dommere og Sofie Linde
Foto: Malene Porup

TV 2 løfter sløret: Her er den nye X Factor-vært

Vi glæder os allerede til 2019, hvor vi igen kan se X Factor. Og nu er der endnu mere at glæde sig til, for TV 2 har netop afsløret, at værten bliver en gammel kending.

Efter en hektisk sidste sæson af X Factor på DR, der både bød på en barsel og fødslen af datteren Trine midt i det hele, vender Sofie Linde stærkt tilbage. Hun skal nemlig også være vært for programmet, når det i 2019 rykker til TV 2.

Det fortæller kanalen selv i en pressemeddelelse, og TV 2s kanalchef Lotte Lindegaard er begejstret for samarbejdet med X Factor-kendingen.

- Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle ’X Factor’ på TV 2, fortæller hun.

Læs også: Nyt X-factor på vej? Sanne Salomonsen skal være dommer i nyt DR-show

Kan ikke undvære X Factor

Da sidste sæson af DRs X Factor rullede af skærmen, oplevede seerne først en gravid Sofie Linde som vært, efterfulgt af ægtemanden og kollegaen Joakim Ingversen, der i en kort periode tiltrådte som barselsvikar, inden Sofie Linde trodsede barslen for selv at indtage værtsrollen igen.

Det har med andre ord været en sæson fyldt med omvæltninger for den 28-årige tv-vært, som nu (igen) er gået på barsel med sin datter, Trine, inden hun altså vender tilbage til X Factor næste år.

Læs også: TV 2 afslører: Her er den nye X Factor-dommer

Og det skyldes simpelthen, at hun er alt for glad for jobbet som vært på det populære underholdningsprogram, fortæller hun:

- ’X Factor’ er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse, siger Sofie Linde til TV 2.

Det nye job som vært på TV 2, betyder også, at Sofie Linde siger op efter ti år hos Danmarks Radio. Nu skal værten være freelancer, selvom hun stadig er tilknyttet til X Factor.

Vi glæder os til at se Sofie Linde i endnu mere X Factor til 2019!

Sofie Linde, 28 år

  • Har tidligere været vært på DR-kanalerne Ultra og Ramasjang.
  • Har siden 2016 været vært på X Factor på DR.
  • Gift med tv-værten Joakim Ingversen, som hun har datteren Trine sammen med.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og X Factor