Ferie
SPONSORERET indhold

6 små råd til rejser med små børn

Selve turen på vej mod jeres ferie kan godt virke angstprovokerende hjemmefra, for hvordan klarer man lige en masse timer i fly, bil eller tog? Vi har samlet lidt gode råd.

Af: Vores Børn, marts 2015 Foto: Nimastock
01. apr. 2015 | Børn | Vores Børn

1: Hold igen med sukker, og undgå så vidt muligt også rosiner og frugt i flyet, så junior ikke gakker totalt ud på alt for lidt plads i alt for mange timer.

2: Husk skiftetøj i håndbagagen – også til de voksne, hvis uheldet for alvor er ude.

3: Hav ipad’en med i håndbagagen med gode apps – for eksempel Rasmus Klump, Min Bio og Ramasjang. Tjek eventuelt Kiddly.dk for flere tips til gode apps.

4: Tag lidt sager med hjemmefra, så alt ikke er fremmed, for eksempel dyne, sovedyr og lidt legetøj.

5: Vælg om muligt et ophold i lejlighed frem for hotelværelse. Det giver adgang til køkken og flere værelser, så der er plads til privatliv. Airbnb.com tilbyder gode muligheder for overnatning.

6: Husk noget spiseligt til den lille, når I ankommer, gerne smoothies, riskiks, lidt brød, drikkedunk med vand eller lidt frugt. En pose havregryn, hvis I har adgang til kogeplader, er i øvrigt guld værd, når babyen vågner alt for tidligt, er alt for sulten og vil have grød – NU!

SPONSERET: Søg flybilletter blandt mere end 1.000 flyselskaber på Rejsepriser.dk

Tre tip til en god ferie, når I er fremme:

alt

 

 

Trygt armbånd

Vær sikker på, at folk kan få fat på dig, og få indgraveret dit barns oplysninger i det bløde id-armbånd, der er produceret i ikke-allergi-fremkaldende materiale. Moveid-armbånd, 149 kr. på Mymoveid.dk

altSolsikker

Går ferien sydpå, så husk en sollotion uden parfume og med let konsistens, der er nem at smøre ud og ikke klistrer – og samtidig holder til små strandløvers leg i vandkanten. Husk at smøre dit barn ind, 30 minutter inden I skal ud i solen, og brug en håndfuld creme til hele kroppen. Rudolph Sun Kids, spf 30, 200 ml, 225 kr.  Rudolph Sun Kids, spf 50, 200 ml, 245 kr.

Taske-ferie-rejser-med-børn

Hold styr på sagerne

Vælg en pose eller taske, der ikke vejer for meget, da den jo skal være fuld af bleer, vådservietter etc. Skuldertaske fra Soft Gallery, 350 kr.

Kilde: Sara Helena Kangas, forfatter til rejsebøgerne om Ella Bellas Eventyr. Se mere på Ellabellaseventyr.dk

LÆS OGSÅ: Den første ferie med baby

LÆS OGSÅ: 6 ferieråd: Førstehjælp til søskendeskænderier

LÆS OGSÅ:  Ferie med børn: Paris