Caroline Wozniacki er blevet mor
SPONSORERET indhold

Caroline Wozniacki er blevet mor for første gang: ”En familie på tre”

Med et fint billede på instagram afslører den tidligere professionelle tennisspiller, at hun har født.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
14. jun. 2021 | Børn | Vores Børn

Sjældent har smilet været større hos Miss Sunshine som på dét billede, der skal fortælle hele verden, at hun er blevet mor. På sit opslag på instagram står hun med en lille, nyfødt baby omfavnet af en lige så stolt farmand.

Opslagsteksten afslører, at den lille pige blev født d. 11. juni, ligesom vi kan læse, at hun har fået navnet Olivia Wozniacki Lee.

Tilbage i februar afslørede Caroline Wozniacki og hendes mand, den tidligere NBA-baskeballspiller David Lee, at de ventede en lille pige. Her havde parret altså holdt graviditeten hemmelig for offentligheden i fem måneder. Undervejs i graviditeten har Wozniacki lagt flere billeder op på sin Instagram af den voksende mave, og tidligere i denne måned lagde Wozniacki et smuk billede af sin gravide krop fra et photoshoot.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki skal være mor

Caroline Wozniacki og hendes mand - den 2 meter og 6 centimeter høje - David Lee blev kærester tilbage i 2016. 

Caroline Wozniacki David Lee
Foto: Getty Images

De mødte hinanden i Miami; han var der for at spille en NBA-kamp, hun var der for at træne op til Australien Open. Ved en middag med fælles venner kom parret til at sidde ved siden af hinanden og blev herefter kærester. I 2017 kunne parret offentliggøre, at de havde forlovet sig og d. 15. juni 2019 blev de gift ved et storslået bryllup i Toscana.

Caroline Wozniacki lod sig pensionere fra tennisbanen d. 24. januar 2020, hvor hun spillede sin sidste kamp som professionel tennisspiller i Australien efter en lang karriere, hvor undervejs blandt andet kunne kalde sig verdens bedste tennisspiller, som nummer 1 på verdensranglisten.

Anbefalet til dig