Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman

Foto: Anthon Unger / HER & NU Christiane Schaumburg-Müller har i forvejen sønnen Constantin på 5 år med rapperen LOC. Babyen er hendes første, fælles barn med hendes forlovede, Daniel Åxman.

”Baby on board”: Christiane Schaumburg-Müller deler stor babynyhed

Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller er gravid med sit andet barn, som melder sin ankomst til efteråret. Det fortæller hun på sin Instagram-profil.

Christiane Schaumburg-Müller kan se frem til lidt af et efterår. Når bladene begynder at falde af træerne, kan Vild med dans-værten nemlig kalde sig mor til to.

Det fortæller hun med et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også viser et billede af sin fine, voksende babybule på en strand i Dubai, hvor hun og kæresten, Daniel Åxman, har holdt påskeferie med deres tre sammenbragte børn.

”Baby on board,” skriver hun under sine billeder, som også har hashtagget #efterårsbaby.

Hvornår termin mere nøjagtigt er, melder værten og forretningskvinden intet om, ligesom hun heller ikke afslører flere detaljer om, hvem der gemmer sig i maven. Dog kan de på Chrisianes eget medie, Chri Chri, fortælle, at graviditeten ikke har været en helt nem en af slagsen. Den kommende mor til to har nemlig været rigtig syg med både kvalme og opkast.

LÆS OGSÅ: ”Du gør kærligheden magisk”: 11 ting, du (måske) ikke vidste om Christiane Schaumburg-Müller 

En særlig ferie

Der er generelt nok at glæde sig til for Christiane Schaumburg-Müller. Sidste måned kunne hun nemlig også fortælle, at hun er blevet forlovet med sin kæreste, forretnings- og rigmanden Daniel Åxman.

”Our together is forever. Turen til Den Dominikanske Republik i vinterferien blev til noget helt særligt,” skrev hun dengang på sin Instagram-profil.

Babyen i maven er Christianes andet barn, mens det er hendes første, fælles barn med Daniel Åxman.

40-årige Christiane har i forvejen sønnen Constantin på 5 år fra sit tidligere ægteskab med rapperen L.O.C. Hun bor i dag i Gentofte med sin søn, Daniel Åxman og hans to døtre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Christiane Schaumburg-Müller og Kendte

610x200_woordy_knap2.jpeg