Christopher og Cecilie Haugaard skal være forældre
Foto: Michael Stub / Her og Nu Christopher og modellen Cecilie Haugaard venter deres første barn.

Sanger Christopher og model Cecilie Haugaard skal være forældre

Med en sød video har sanger Christopher og hans hustru modellen Cecille Haugaard her til aften offentliggjort på Instagram, at de venter deres første barn.

De har gjort det før. Sunget søde sange sammen på Instagram, hvor modellen Cecilie Haugaard efter bedste evne forsøger at følge med husbonden Christophers sprøde stemme. Oftest til stor morskab for både parret selv og tusindvis af følgere.

I aften var budskabet med sangen dog noget anderledes end sædvanligt – nemlig en afsløring af en sød hemmelighed.

Således synger parret Justin Biebers pophit "Baby" - dog med nyt omkvæd, nemlig med den hjemmelavede tekst: "Cause we're having a baby". Parret slutter sangen af med at løfte op i kjolen og dermed afsløre Cecilie Haugaards babybule.

Videoen har fået en helt særlig opslagstekst på både hans og hendes instagram, som afslører endnu en overraskelse - nemlig kønnet:

Cecilie skriver: 

"Håber lidt, at hun får hans stemme. Vi glæder os til marts!"

"Hvis det skete i morgen, ville det ikke være en katastrofe"

I et interview til Alt for Damerne har sangeren Christopher tidligere indikeret, at han gerne ville have børn, men at der måske var lidt forskel på, hvornår han var klar til familieforøgelse i forhold til hustruen:

"Jeg føler, at jeg skal passe lidt på med, hvad jeg siger. Men uden at det kommer som et chok for nogen, tror jeg godt, jeg kan sige, at børn er lettere at udskyde for mænd end for kvinder. Jeg har helt klart en følelse af, at jeg lige skal ud og prøve nogle ting af, inden jeg er helt klar. Men igen, der er jo ikke noget perfekt tidspunkt, man må bare hoppe ud i det, du ved. Og jeg tror, at Cecilie er sådan ved at være klar-agtig, ha ha. Det er ikke rigtig nogen hemmelighed. Det mest grineren eksempel var, da vi var på skiferie, og der så kom sådan en lille tudbrølende snotunge ind i restauranten. Jeg tænkte, Jesus Christ, en eller anden, shut that baby down. Men hun skreg et kvarter, og da de så kom gående forbi os, var Cecilie bare sådan: Nååårh! Der vidste jeg godt, okay, hun er klar…"

LÆS OGSÅ: Christopher om børn: "Hvis det skete i morgen, ville det ikke være en katastrofe"

Han fortsætter dog i samme interview med at understrege, at han er klar, hvis det skulle ske:

"Nej, altså, jeg glæder mig sindssygt meget, jeg tror, det bliver det fedeste, og det er ikke noget, jeg frygter. Hvis det skete i morgen, ville det ikke være en katastrofe. Man indretter og indordner sig jo bare, og jeg tror på mange måder, det vil være sundt for mig ikke at være den vigtigste person i mit eget liv mere. At skulle tilsidesætte noget af den egoisme og det selvcentrerede show, jeg har haft gang i i 27 år. Jeg tror, jeg kommer til at vokse af det og nyde det. Men det er også nøjeren, altså… Jeg har mange venner, som er blevet unge fædre, og de kan slet ikke huske deres liv inden børn. Det er som om, at lige så snart du sidder med den baby i armene, så er der en, der trykker på den knap inde i hovedet, du ikke vidste, du havde – DUF – så er du klar."

Christopher og Cecilie Haugaard blev forlovet i september 2018, og i juni 2019 blev de gift. Parret venter deres datter til marts.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid