Mikkel og Trine fra rødt hus nybyggerne
SPONSORERET indhold

'Nybyggerne'-par: Derfor kunne vi ikke få børn

Mikkel var helt sikker på, at han ikke skulle have flere børn. Men så mødte han Trine.

Af: Lotte Knudsen Foto: TV 2 / Privat
16. sep. 2022 | Børn

For 45-årige Mikkel Kristensen var det kærlighed ved første blik, da han første gang så 34-årige Trine Ladekarl i Københavns Lufthavn, hvor han dengang arbejdede som politibetjent.

De begyndte lynhurtigt at date, men til trods for amoriner i luften var der et stort problem: Hun var 10 år yngre end ham og havde ikke børn, og han var steriliseret.

"Jeg var helt sikker på, at jeg ikke skulle have flere børn, indtil jeg mødte Trine," forklarer Mikkel til HER&NU.

Han vidste, at hans sterilistration ville blive en deal-breaker for forholdet.

"Jeg blev nødt til at fortælle det til Trine hurtigt, for jeg vidste jo godt, at hun med stor sandsynlighed gerne ville have børn."

Mirakuløst gravid

Den formodning havde Mikkel ret i, og derudover begyndte lysten til flere børn også at vokse hos ham efter han mødte Trine. Derfor forhørte parret sig om deres muligheder hos lægen

"Vi startede med at spare sammen til en privat operation, hvor jeg kunne blive fertil igen. Den virkede desværre ikke for mig," forklarer Mikkel.

Parret opgav dog ikke drømmen om ønskebarnet.

"Vi begyndte i fertilitetsbehandling. Første gang blev der taget syv æg ud. Alle syv æg blev befrugtede, og så kom vi ind cirka en uge efter, og der var kun et æg, som var overlevet."

"På meget uromantisk vis blev ægget skudt ind med en pipette, mens man kunne følge med på en skærm, og da det var overstået, sagde sygeplejersken: Nu er Trine gravid."

Romantisk eller ej. Det lille æg blev til Alfred. Et lille mirakel som i dag er 4 år og går i børnehave, og som også giver en hånd med i ‘Nybyggerne’.

alfred rødt hus.jpg

Selvom man ser mange detaljer fra byggerierne på skærmen, er der flere detaljer, som bliver nødt til at blive klippet ud. Fx blev et af parrene ramt af en vandskade. Det kan du læse meget mere om her.

Følg boligeventyrene i ‘Nybyggerne’ på TV 2 og TV 2 PLAY hver onsdag. 

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig