Mascha Vang
SPONSORERET indhold

Mascha Vang: ”Jeg sad bare der enlig mor i sofaen og græd dagen lang”

Da Mascha Vang blev mor, bristede drømmen om et fredsommeligt og lykkeligt barselsliv. I denne uges Hendes Verden åbner influenceren op om den svære tid.

Af: Maria Warming og Susanne Knutzen Foto: Sara Skytte
21. nov. 2022 | Børn | Hendes Verden

Vi kender Mascha Vang, som populær blogger og influencer, der ærligt deler ud af mange af sine personlige historier.

For ti år siden blev hun mor til datteren, Hollie Nolia Kiesa Vang, som hun fik sammen med racerkøreren, Nicolas Kiesa. Parforholdet holdt dog ikke, og Mascha Vang blev alene med Hollie, da hun var tre måneder.

I denne uges Hendes Verden åbner Mascha Vang op om den svære tid.

”På et tidspunkt var jeg indlagt på hospitalet af udmattelse, fordi Hollie havde kolik. Jeg sad bare der enlig mor i sofaen og græd dagen lang. Når man græder lige så meget som sit barn, er man klar til indlæggelse,” siger Mascha Vang til Hendes Verden.

Hun uddyber, at hun i den periode havde det sådan, at alt var uden for hendes kontrol, og hun kunne intet styre.

”Men jeg havde brug for ikke at være et offer i mit eget liv, så jeg begyndte at træne meget for at have kontrol over bare et eller andet. Min veninde og personlige træner kom hver dag og hentede mig og sørgede for, at jeg trænede og fik noget ordentlig mad. Det virkede, og med tiden kom jeg igennem det. Jeg fik styr på mit liv ved at få styr på min krop.

Spontant og forelsket huskøb

I dag bor Hollie og Mascha Vang i Kolding sammen med Troels, som hun netop er blevet gift med.

”Der gik mindre end et halvt år, fra jeg mødte Troels, til jeg en dag så et hus til salg i Kolding og ringede til ham og sagde, at jeg havde købt det. Jeg kunne nok have tænkt lidt mere over at flytte til Kolding, men jeg var forelsket, og Hollie ville så gerne være en del af en familie. Hollie og jeg har altid boet alene sammen, så det var en omvæltning at flytte ind sammen med Troels og hans to børn. Jeg er jo vant til at være enerådig.”

Læs hele interviewet med Mascha Vang i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller om sin barndom i landsbyen Byrsted og mødet med sin mand, Troels.

Anbefalet til dig