Remee og Mathilde Gøhler babylykke

Foto: Michael Stub/Her Og Nu Babyen er parrets andet, fælles barn. De har i forvejen datteren Kenya, ligesom Remee har datteren Emma fra et tidligere forhold.

Remee og Mathilde Gøhler i babylykke: “Vi er mere end taknemmelige”

Remee og Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Det afslører parret på deres Instagram-profiler.

“Al kærlighed i verden i vores arme.” 

Sådan skriver producer og sangskriver Remee fredag på sin Instagram-profil under et helt særligt billede, der afslører, at endnu et lille familiemedlem har fundet vej til familien Jackman-Gøhler.

“Vi er mere end taknemmelige,” fortsætter den tidligere x-factor dommer, der også har fulgt beskeden af et lille, hvidt hjerte. 

Remees hustru, model Mathilde Gøhler, har lagt samme billede på sin profil, og her fortæller hun, at deres lille barn kom til verden tirsdag. 

LÆS OGSÅ: Sofie Østergård har født: ”Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel”

Parret har indtil videre valgt at holde kønnet på deres lille nye baby for sig selv, men Remee har tidligere afsløret til Ekstra Bladet, at det er blevet, nøjagtigt som deres ældste datter havde planlagt det.

”Kenya var lykkelig, da hun fik det at vide. Hun har altid gerne ville have det, hun får,” sagde han dengang. 

Tæt på at gå fra hinanden

Tilbage i august kunne parret fortælle, at de var tæt på at gå fra hinanden efter en lang, sej periode. Blandt andet fordi de kæmpede for at blive gravide igen og var nået så langt, at de begyndte at overveje at gå i fertilitetsbehandling. 

Det fortalte parret i deres tv-serie ”Remee & Mathilde”.

”Et altoverskyggende issue har jo været, at Mathilde ikke var blevet gravid endnu med nummer to. Og egentlig har jeg jo haft det okay, for jeg tror også, at man biologisk set har det anderledes, når man er mand,” fortalte Remee dengang og fortsatte så:

”Og så blev vi bare ikke gravide. Og jeg tror, at jeg har negligeret, hvor stort et problem, det var for dig (Mathilde, red.). Så jeg tror egentlig, at det, der skete, var, at hele den frustration bare kogte over.”

LÆS OGSÅ: Sofie fødte spontant på badeværelset: ”Jordmoderen siger, at jeg skal lægges ned, men det kan jeg slet ikke overskue”

I samme ombæring kunne Mathilde Gøhler dog dele de gode nyheder. Nemlig, at der endelig var en lille ny på vej.

”Skal jeg være helt ærlig, så er situationen blevet lidt mere kompliceret. Men på den rigtig gode måde. Og det er, at jeg er blevet gravid. Og det er jo alt, hvad jeg har ønsket i to-tre år,” lød det fra Mathilde.

Mathilde Gøhler, 29, og Remee, 46, deler datteren Kenya på seks år, mens Remee også har datteren Emma på 22 år fra et tidligere forhold.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Fødsel

610x200_woordy_knap2.jpeg