Sofie Østergaard har født
SPONSORERET indhold

Sofie Østergaard har født: ”Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel”

Tv-vært Sofie Østergaard er blevet mor til en lille pige. Det fortæller hun på sin Instagram-profil, hvor hun også løfter sløret for en hektisk fødsel.

Af:: Amalie Louise Bernitt Foto: DR Presse
15. okt. 2021 | Børn | Vores Børn

Sofie Østergaard kan kalde sig mor til tre.

Det afslører den populære tv-vært fredag på sin Instagram-profil under et fint billede af en lille, mørkhåret baby, som putter sig ind til sin mor.

Til stor overraskelse for hele familien, der ikke på forhånd ville kende til kønnet, gemte der sig en lillesøster i maven. Og selvom alt melder godt fra barselssengen, kan Sofie Østergaard fortælle, at fødslen foregik en anelse dramatisk.

”Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse, men takket være gode venner, falckredderne J & D og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle @sebastianrichelsen, har vi alle fem det godt,” forsikrer hun efterfulgt af bedende emoji-hænder og et hvidt hjerte.

Lillesøster, der endnu ikke har et navn, er det tredje barn i flokken hos den tidligere Ramasjang-vært og kæresten Sebastian Richelsen, som i forvejen har sønnerne Villy på fem og Geo på tre.

Tager tingene, som de kommer

Tidligere i år kunne Sofie Østergaard fortælle, at hende og familien har skiftet deres rækkehus på Islands Brygge ud med en noget større villa med sjæl på Amager, hvor der er plads til hele familien.

LÆS OGSÅ: Sofie fødte spontant på badeværelset: ”Jordmoderen siger, at jeg skal lægges ned, men det kan jeg slet ikke overskue”

Men det var også nogenlunde det eneste, der var styr på, før lillesøsters ankomst, da tv-værten talte med Billedbladet i sommer.

”Vi har ikke tænkt på det helt lavpraktiske såsom, at vi nok bliver nødt til at have en større bil. Men vi tager det som det kommer, og med det nye hus har vi med plads til baby,” fortalte ’Dans, dans, dans'-værten dengang til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh: Jeg ved jo godt, at der kommer et lille kærlighedsbarn på den anden side

Glade brødre

Hvornår lillesøster helt nøjagtigt er kommet til verden, melder Sofie Østergaard intet om. Men noget tyder på, at hun har ladet vente på sig.

Den lille pige har allerede mødt sine to storebrødre – og det lader til, at de to drenge har glædet sig til familieforøgelsen.

”Hendes storebrødre elsker deres lillesøster og hun var så absolut værd at vente på,” slutter Sofie Østergaard sit Instagramopslag.

Anbefalet til dig