Fødsel
Kan mænd udholde en fødsel (bedre end os kvinder)? DR3 udsatte Emil Thorup og Thomas Skov for et smertefuldt eksperiment. Foto: DR

Thomas Skov om fake fødsel: “Det var forfærdeligt!”

Så du med, da DR3 fulgte Emil Thorup og Thomas Skov under hver deres falske fødsel fra plukve til slut? Læs om eksperimentet her, og bliv klogere på, hvordan de stakkels mænd oplevede fødslen.

Har du (også) tit tænkt, at hvis mænd skulle føde, fik vi ingen børn? DR3 sig for at teste, om der er noget om snakken – eller om mænd kan udholde samme smerter som vi kvinder under en fødsel. Måske endda bedre … ?

I en fire timer lang liveudsendelse under titlen Smerteeksperimentet – LIVE fødsel fulgte kameralinsen de to modige tv-værter Emil Thorup og Thomas Skov gennem en simuleret fødsel. Ved at få koblet smertesimulatorer på maverne, der gav små elektroniske stød, oplevede de således alt fra milde plukveer til de sidste hårde presseveer.

Og ifølge Thomas Skov var det en gennemført forfærdelig oplevelse:

“Jeg har udelukkende respekt for fødende kvinder fra nu af. Der er ingen tvivl om, at kvinder er det STÆRKE køn. Mænd ville aldrig kunne klare det. Men jeg må sige, at jeg ikke forstår, hvorfor nogle kvinder gør det igen og igen – jeg forstår fuldt ud, at jeg er enebarn,” siger Thomas Skov til ALTfordamerne.dk.

 Se eller gense øjeblikke fra de to mandefødsler – det er ret sjovt:

Se, hvad vi ellers skriver om: Barsel, Far, Fødsel, Gravid og Emil Thorup