Tirsdag: Grillspyd med ris og peberfrugtsauce

Ingredienser:

Til 4 grillspyd:

400 g kyllingebryst

125 g røget bacon i skiver

250 g skalotteløg

1 stor grøn peberfrugt i store tern

1 lille squash i skiver

Laubærblade

Olie til pensling

Havsalt

Friskkværnet peber

Peberfrugtsauce:

2 røde peberfrugter uden kerner, skåret i mindre stykker

1 hakket skalotteløg

1 fed hakket hvidløg

½ spsk. rapsolie

2½ dl hønsebouillon

2 spsk. friske basilikumblade

50 g philadelphia light

Tilbehør:

6 dl ris

Andet:

Spyd

Sådan gør du:

Peberfrugtsauce:

Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olien.

Tilsær bouillon og kog i ca. 15 min. under låg

Blend grønsagerne, og hæld saucen tilbage i gryden.

Pisk flødeosten i sammen med hakket basilikum.

Varm saucen op under omrøring. Den må ikke koge.

Smag til med salt og peber.

Kog risene.

Skær kødet i 3 cm store stykker og vikl bacon om. Forkog løgene 2 min. og pil dem.

Sæt de forskellige ingredienser skiftevis på spydene.

Pensl med olie og grill dem 7-10 min. Vend dem af og til.

Tilberedningstid: Ca. 35 min.

Energifordeling:

Protein 20,3 %

Fedt 25,5 %

Kulhydrat 54,2 %