Tirsdag: Grillspyd med ris og peberfrugtsauce
Ingredienser:
Til 4 grillspyd:
400 g kyllingebryst
125 g røget bacon i skiver
250 g skalotteløg
1 stor grøn peberfrugt i store tern
1 lille squash i skiver
Laubærblade
Olie til pensling
Havsalt
Friskkværnet peber
Peberfrugtsauce:
2 røde peberfrugter uden kerner, skåret i mindre stykker
1 hakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
½ spsk. rapsolie
2½ dl hønsebouillon
2 spsk. friske basilikumblade
50 g philadelphia light
Tilbehør:
6 dl ris
Andet:
Spyd
Sådan gør du:
Peberfrugtsauce:
Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olien.
Tilsær bouillon og kog i ca. 15 min. under låg
Blend grønsagerne, og hæld saucen tilbage i gryden.
Pisk flødeosten i sammen med hakket basilikum.
Varm saucen op under omrøring. Den må ikke koge.
Smag til med salt og peber.
Kog risene.
Skær kødet i 3 cm store stykker og vikl bacon om. Forkog løgene 2 min. og pil dem.
Sæt de forskellige ingredienser skiftevis på spydene.
Pensl med olie og grill dem 7-10 min. Vend dem af og til.
Tilberedningstid: Ca. 35 min.
Energifordeling:
Protein 20,3 %
Fedt 25,5 %
Kulhydrat 54,2 %