Den bedste pusletaske
SPONSORERET indhold

Hvilken pusletaske skal du vælge? Mødregruppen tester

Bleer, skiftetøj, mad … Ja, det kræver noget af en oppakning at gå ud med baby! Mødregruppen kårer den pusletaske, der gør det til en leg at holde styr på pakkenellikerne.

Af:: May Kjærsgaard Foto: PR
10. jun. 2017 | Børn | Vores Børn

Den perfekte pusletaske skal rumme både bleer, skiftetøj og sager til mor. Den må også gerne være pæn – men ikke for feminin til far. Her er mødregruppens favoritter.

LÆS OGSÅ: Vi tester klapvogne

INDBYGGET MADRAS 

4 uf af 6 stjerner

Blackbird Forest

1.099 kr. hos idaising.com

pusletaske Ida ising

DESIGN

Lækkert og enkelt design. Kønsneutralt udtryk, så faderen ikke skal føle, at han går rundt med en dametaske.

FUNKTION

Fire bleer og en pakke vådservietter, så er tasken næsten fuld – men hvad med mad til babyen og mors grej? Vi savner mere plads, desuden er det besværligt at komme til tingene. Hele tasken skal foldes ud, for at komme til vådservietterne eller en stofble. Desuden kan den ikke lukkes helt, så indholdet bliver vådt, hvis man bliver fanget ude i regnvejr. 

Bonus: Vi er vilde med, at man har sin egen pusleplads med på farten, så baby ligger blødt og lækkert, selv hvis man skifter ble på gulvet på et café-toilet. Frotté-lagnet på madrassen kan tages af og vaskes.

PENGENE VÆRD?

Tasken er i den dyre ende og man kan derfor sætte spørgsmålstegn ved, om den er pengene værd. Det koster stjerner, at det er svært at tilgå tingene i tasken, at der er for lidt plads (især hvis man har flaskebarn) og at det er nødvendigt at købe regnslag. Den indbyggede madras og det flotte, kønsneutrale design trækker op. 

TEST-VINDER

5 ud af 6 stjerner

STORKSAK EDEN 

1.199 kr. hos Lirumlarumleg.dk.

pusletaske storksak eden

DESIGN

Fint design – designet gør at den ikke ligner en pusletaske. Vi er vilde med, at man kan bruge den som almindelig taske efterfølgende. Den er stor og også lidt til den tunge side, selv uden indhold. 

FUNKTION

Dejlig rummelig, mange lommer og masser af plads til alt, hvad man har brug for på farten. Skifteunderlaget er dog ikke optimalt, det burde være blødere og mere komfortabelt for baby. Tasken er vandtæt, hvilket er et stort plus – dog er der udvendige rum, der ikke kan lukkes. 

Bonus: Ekstra lækker detalje er den smarte termo-lomme, hvori man kan opbevare en klar sutteflaske. 

PENGENE VÆRD?

En lækker taske, som absolut er pengene værd. Især hvis man leder efter noget, som man også vil bruge efterfølgende, evt. til sport, yoga eller lignende. Der er plads til det hele og det er nemt at tilgå – det kan vi li’! 

LÆS OGSÅ: Vi tester bleer

GOD TIL PRISEN

4,5 ud af 6 stjerner

DAY ET Gweneth

699 kr. blandt andet hos ollifant.dk.

pusletaske day et

DESIGN

Lækkert, pænt og enkelt design. Ligner ikke nødvendigvis en pusletaske, hvilket trækker op. 

FUNKTION

Pusletasken er nem at slå ud, fordi man kan slå pusleunderlaget ud med én hånd. Tasken er dejlig rummelig, og det er derfor nemt at opbevare en masse praktiske ting. Der mangler dog klart lynlåse til forrummene, hvilket gør, at tingene godt kan falde ud, når man folder tasken ud. Flere af mødrene oplevede desuden, at lynlåsene gik op, så hele tasken åbner sig og indholdet ryger ud. 

Bonus: Vi er vilde med, at der er udvendige rum, der kan tilgåes uden at åbne tasken! Det indbyggede pusleunderlag er smart, dog ikke så blødt for baby at ligge på. 

PENGENE VÆRD?

I forhold til funktionen af tasken, er den helt klart pengene værd. Vi synes dog materialet virker lidt billigt og ikke værdigt for en taske i den prisklasse. 

BUNDKARAKTER

3 ud af 6 stjerner

BABYMEL Frankie

649 kr.  blandt andet hos coop.dk.

pusletaske babymel

DESIGN

Looket er kedelige og nok lidt for praktisk. 

FUNKTION

Der er for få lommer og de er alt for små. Tasken har desuden en ret lille åbning, hvilket er upraktisk, fordi det er svært hurtigt at få fat i tingene og i det hele taget svært at få tingene op af den. Generelt er tasken nok lidt for lille. 

Bonus: Super smart med flaskeholder i hver side. Og så er den vandafvisende. 

PENGENE VÆRD?

Tasken er én af de billigere i testen, men alligevel føler vi ikke, vi har fået value for money. Den virker discount-agtig og skriger praktisk forælder på den usexede måde. 

LÆS OGSÅ: Din pusletaske afslører dig

LÆKKER OG RUMMELIG

4 ud af 6 stjerner

BYSTROOM ELIN

899 kr. hos bystroom.dk.

bystroom elin

DESIGN

Piiift! Lækker taske til mor. Den er i kunstskind, så den kan holde til både tis og gylp, og den er så fin, at den slet ikke ligner en pusletaske. Den er dog også voldsomt stor, men det tilgiver vi for tanken om, at der med garanti er plads til det hele.

FUNKTION

Bring it on – bleer, skiftetøj, legetøj, mos, mors sager og større søskendes sager. Der er plads nok. Det store rum er endda opdelt i midten, så der er styr på sagerne. Der er mange lommer både indvendigt og udvendigt. Det er især dejligt med alle de udvendige – med lynlås. Pusleunderlaget, der følger med, er dog til den tynde side. 

Bonus: Vi er vilde med det indvendige foer og den matchende toilettaske til bleer, vådservietter og andet af babys puslegrej. Der følger desuden en lille termotaske med til sutteflasken. 

PENGENE VÆRD?

Hvis du vil have en taske, som kan bruges både med og uden baby, så er du på rette spor. Den er stor og testens mest rummelige taske – det eneste der trækker ned, er at den er tung – og for stor til at hænge på barnevognens styr, samt det tynde underlag. 

LÆS OGSÅ: Babyudstyr: Den store huskeliste

LÆS OGSÅ: Forstå din babys faser på puslebordet

LÆS OGSÅ: Overlevelsesguide til nybagte mødre