Julekort
SPONSORERET indhold

11 gode idéer til flotte og sjove julekort

Er du træt af at sende de samme ”her går det godt”-julekort ud hvert eneste år? Så kig med her, hvor vi har samlet 11 gode idéer til kort, der både er sjove at lave og flotte og vedkommende for modtageren.

Af: Anne Bang
21. dec. 2018 | Bolig | ALT.dk

Du behøver ikke at være velsignet med særlige kreative evner, for at sende et sødt julekort. Egentlig er det jo bare tanken, der tæller. Men hvis du alligevel gerne vil overraske din modtager med noget særligt, kan du her finde inspiration til nemme og smukke julekort og fine tekstidéer, som med garanti vil varme din modtagers hjerte:

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i julegave! 

1. Tekst: Direkte til pointen

Teksten er omdrejningspunktet for mange kort, men den kan også være det absolut sværeste at få bugt med. Hvis du har en særligt kreativ pen eller bare synes, at det er svært at få summeret året op på en ordentlig måde i dit julekort, kan det være en god idé bare at være kortfattet og ærlig. Her er en sød, kort én:

Vi er også vilde med denne:

2. Tekst II: Lad det synge sødt i sky

Du kan også bare citere en fin julesang, du holder af: 

Eller gå helt i ”Falala”:Via Jayce-o.blogspot.com. 

3. Sig det med sytråd

Er du ikke fan af klip og klister, kan nål, tråd eller symaskine bestemt også hjælpe dig ud af din julekortskrise på en elegant måde:

4. Pop ud!

Tænk i 3D med årets julekort. Styleathome.com har lavet en hel guide til, hvordan du kan gøre det her. 

 Via Styleathome.com

5. Foto på julekort: #instajul

Der er sikkert rigtig meget guld at finde fra året, der gik, på din Instagram-profil. Så hvorfor ikke bruge det til noget? Find eventuelt et fint minde med den person, du sender kortet til. Krea-bloggen sayyes.com har et fint eksempel:  Via Sayyes.com

6. Knap op!
ilikebigbuttons.com har været kreativ med lim og knapper!

Julekort_knap.jpg

7. Stempler hjælper:

Stempler er det perfekte redskab til dem, der gerne vil lave noget visuelt smukt, men ikke kan tegne. Lav fine, enkle mønstre på noget lækkert, tykt karton – så er der ikke et øje tørt:

8. Go graphic

Et enkelt, men smukt design, der kan udføres uden problemer af de fleste:

9. På med vanten

Lidt gavebånd og –papir kan blive til det sødeste julekort.  

10. Tekst III: Julerim

Lav et lille julerim, i stedet for at skrive et langt kort. Her har en far sendt et sødt et på sms:

11. Kunst med små fødder

Hvis der er en lille én i familien, kan du lave de sødeste julekort med små fødder som juletræer. Man kan sikkert også lave det med store fødder, men vi garanterer ikke, at resultatet får samme cute-faktor. Se vejledning her: 

Mulighederne er i øvrigt uanede, når det kommer til motiv: