HAY x COS
SPONSORERET indhold

COS og HAY lancerer møbelsamarbejde

Kollektionen vil være til salg fra september.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Press
28. aug. 2015 | Bolig | Eurowoman

I går opdaterede COS deres instragramprofil med en spændende nyhed! Efter i lang tid at have brugt møbler fra HAY i deres butikker tager de skridtet videre i samarbejdet med den danske møbeldarling.

I en pressemeddelelse annoncerer HAY yderligere, at en ny kollektion bestående af borde vil blive lanceret i september i år.

Samarbejdet mellem de to virker oplagt. Begge spiller på nordiske referencer og minimalisme uden for mange dikkedarer men med øje for den skæve detalje, der gør forskellen.

COS har i arbejdet med at skabe designfusionen arbejdet med HAY og designeren Thomas Alonso om at designe de to borde, der eksklusivt vil blive solgt i udvalgte COS- og HAY-butikker. 

- Vi har altid beundret, hvad HAY laver og har mange værdier til fælles. Vores kunder har en stor interessse i møbeldesign og vi syntes, det var det rette tidspunkt at tilbyde alternative produkter, som komplimenterer vores kollektioner af tøj, lyder det fra Martin Andersson, Head of Design hos COS i en pressemeddelese om samarbejdet.

Også hos HAY er de meget begejstrede for videreførelsen af deres samarbejde.

- Gennem mange år har vi været meget glade for at arbejde med COS på så mange forskellige planer og projekter. Her hos HAY placerer vi os selv et sted mellem mode og arkitektur, og i arbejdet med COS føler vi, at vi har fundet det perfekte hjem, siger stifterne af HAY, Mette og Rolf Hay. 
Kollektionen vil blive sat til salg i London, Wien og Göteborg og online. 

LÆS OGSÅ: & Other Stories kommer til Smilets by 

LÆS OGSÅ: Cheap Monday fremviste god sommerstil under modeugen i Stockholm