Soveværelse

Foto: Tia Borgsmidt Se soveværelset før og efter.

Før & efter: Soveværelse med afslappet stemning

Vi gav et lidt forsømt soveværelse en ny skøn og let stil ved hjælp af maling, tekstiler og kurve i flet. Se den flotte forvandling her.

Soveværelse før

Soveværelset var kedeligt indrettet, og det mørke gulv gjorde det lidt dystert.

Kurveflet til hygge
Kurve og flet giver en afslappet stemning og lidt varme til soveværelsets kolde toner.

Lyst og indbydende
Væggene er malet kridhvide, og gulvet en knækket hvid, så hele rummet er lyst og venligt. Sengetøjet er fra Georg Jensen Damask, og det smukke stribede sengetæppe er fra House Doctor. Loftslampen i flet er fra Bloomingville.

TIP
Du kan vælge at male gulvet sart lysegrå i stedet for hvidt. Grå kamuflerer støv bedre end hvid!

Planter og skamler med patina
En sød gammel skammel i mørkt træ har fået nyt liv som natbord. Og på en mindre og lysere fletskammel står en grøn plante og er med til at bryde alt det sart hvide, grå og blå. Skamlerne er genbrug ligesom lerkrukken. Lampen er Arne Jacobsens AJ lampe i blågrøn fra Louis Poulsen.

TIP
Du behøver ikke at investere i nye sengelamper, for de kan få et helt nyt look med spraymaling. F.eks. er det flot at spraymale dem grå eller gråblå.

Til smykkerne
Kurven til opbevaring af smykker er fundet i en genbrugsbutik for 5 kr. – en simpel, men skøn detalje til soveværelset, der er med til at give rummet en naturlig stil.

Enkel dekoration
For at understrege den luftige, lyse indretning er der ikke hængt fotografier og malerier op, men derimod den enkleste dekoration af alle: tre små flettede fade fundet på et loppemarked. Skamlen i træ er fra Retro Villa.

Dekorativ opbevaring
Kurven på gulvet og den fine flettaske på væggen er ikke kun til pynt. Her kan man gemme tørklæder, strømper og andre accessories. Tasken er fra en genbrugsbutik, men kig efter lignende på nettet. Stolen er fundet på et loppemarked og malet hvid for et skønt sommerhuslook.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Soveværelse

610x200_woordy_knap2.jpeg