Fastelavn
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet fastelavnskostumer

Vil du gerne finde på noget sjovere end BRs købekostume, men mangler du ideerne, så er det fluks af sted til cyberspace efter inspiration.

Foto: Silke Weinscheimer, Flickr og Pr
16. jan. 2016 | Bolig | BoligLiv

1+2. Pinterest.com
Besøg det virtuelle moodboard, og skriv costumes i søgefeltet, så vælter ideerne frem. Disse søde kostumer har været vist i en serie i det tyske familiemagasin Nido, og på deres hjemmeside nido.de under kategorien selber machen finder du ideer til alverdens fine kreative aktiviteter.

3. Instructables.com
Find fantastiske tutorials på alverdens projekter, f.eks. denne trin for trin-tyggegummimaskine!

4. Andreasnotebook.com
En sy- og designblog med masser af inspiration og brugbare tips. Skriv peacock i søgefeltet for at se, hvordan du laver dette nemme påfuglekostume eller få opskriften lige her

5. Flickr.com
Mangler du stadig kostumeideer? Hvis du besøger verdens største virtuelle fotoalbum og skriver costume i søgefeltet, får du 3,5 mio. billeder at kigge på f.eks. denne supersøde vindrueklase!

6. Ulla-lullaby.blogspot.com
Superkreative Ulla Lentz er altid god for et overflødighedshorn af inspirerende billeder på bloggen, og vi er vilde med æbletræ-kostumet, som blev kreeret til sønnen Bertram.


7. Etsy.com
I verdens mest omfattende netbutik for hjemmelavede produkter kan du selvfølgelig finde alt i håndsyede kostumer, masker og tilbehør. Her er det fine filtmasker fra sælgeren Mahaloí.

8. Craftandcouture.com
Designer Therese Jacinto står bag bloggen, hvor du får kombineret modeblog med krea-blog på fornemmeste vis, som det tydeligt ses på det fantastiske DIY Chanel-taske-kostume!

9. Paraplyshop.dk
Her kan du købe en gennemsigtig paraply og vupti lave en vandmand! Paraplyen koster 149 kr. og kan selvfølgelig bruges til sit oprindelige formål bagefter!

Dinosaurus kostume

10. Karnevalsshoppen.dk 
Er du alligevel mere til den nemme købemodel, har kostumepusheren et langt større udvalg end de gængse legetøjsbutikker. Dinokostumet koster 299 kr. 

TIP 
En sød kjole og et sæt sommerfuglevinger, så er dit barn bogstavelig talt flyvende. Hvis du så oven i købet lige vikler to piberensere om en hårbøjle som følehorn, er den hjemme! Vingerne måler 76 x 80 cm og fås i tre farver til 89 kr. hos Kostume-pusheren.dk

► SE OGSÅ: Fastelavn er mit navn
► SE OGSÅ: Forrygende fastelavnsboller
► SE OGSÅ: 14 kreative fastelavnskostumer