Pakkekalender
SPONSORERET indhold

4 fine pakkekalendere, du selv kan lave

Så er det snart tid til at glæde store og små med daglige søde ord eller små delikate overraskelser. Vi har samlet en række idéer til pakkekalendere fra simple æsker og kræmmerhuse til fine foldede kuverter.

Af: Nordisk Rum/Pernille Grønkjær Taatø Foto: Trine Bukh
05. nov. 2018 | Bolig | BoligLiv

1. Bjerglandskab i pastelfarver

Her har vi foldet 24 kræmmerhuse i forskellige størrelser, vendt dem på hovedet og dekoreret med stjerner og sølvkugler. Under hvert kræmmerhus ligger en lille gave. Du kan enten skrive tallene på computeren og printe ud på fint papir, inden du folder, men du kan også sagtens folde kræmmerhuse i forskellige farver og mønstre og derefter skrive eller lime tal på – mulighederne er uendelige.

2. En skov af pakker til pakkekalenderen

De 24 små naturfarvede æsker og en mængde små grønne juletræer udgør her et lille skovlandskab. Lån børnenes små legedyr, og stil dem rundt i skoven, eller lav et helt nisselandskab med sne, figurer og pynt. Æskerne er fra Søstrene Grene.

TIP
Pakkerne kan også indeholde et nyt dyr til skoven hver dag, eller et stykke pynt til juletræet!

LÆS OGSÅ: Video: Sådan folder du juletræer af papir

3. Pakkekalender formet som pakketræ med stjerne på toppen

Pakkekalenderen her er lavet af 24 forskellige mønstrede æsker. Nogle har bånd omkring med et lille manilamærke – andre har et nummer på siden. Æskerne er stablet på hinanden, så de tilsammen danner et juletræ med en fin stjerne øverst. For at understrege stemningen har vi hængt en lyskæde omkring, hvorpå der er hæftet blade fra kristtjørn.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan folder du nemme julestjerner

4. 24 søde beskeder

Denne pakkekalender er foldet som 24 små huse, der hver indeholder en sød besked eller en opgave fra nissen til børnene. De kan også vise vej til et hemmeligt sted i huset, hvor der er gemt en lille gave. Husene er foldet og lukket med et lille klistermærke, og herefter er der sat en lille snor og et flag på. Husene kan f.eks. hænges på en dør som her, men de ser også søde ud på en snor i vinduet.

Print PDF skabelonen til husene ud HER.

Anbefalet til dig