IKEA stol
Foto: Presse Se vores udvalgte blandt februar-nyhederne fra IKEA.

IKEA overrasker: Se vores 6 favoritter blandt de flotte nyheder i februar

Leder du efter et cool vitrineskab, en smuk lampeskærm - eller en budgetvenlig loungestol? IKEA har netop løftet sløret for nogle af deres nyheder fra februar og frem til april, og niveauet er højt.

Hvert år til februar lancerer IKEA en række nyheder, der vidner om populære tendenser inden for boligindretningen. Og i år er ingen undtagelse.

ALT.dk har set kollektionen igennem og er faldet for flere langtidsholdbare køb, som kan bringe ny energi ind i boligen - i en tid, hvor vi alle opfordres til at blive ekstra meget hjemme.

Blandt nyhederne er LJNNEBÄCK loungestolen, som designere har skabt på baggrund af interviews med den svenske boliggigants kunder. Den lave lænestol ligner allerede en ny klassiker i den skandinaviske indretningsstil – og er med en pris på 299 kroner til med i den budgetvenlig ende af skalaen.

Vi har også et godt øje til IKEAs nye, enkle glasskab RUDSTA i en klar mint-farve, til de mørke træfronter til vores køkkenskabe – og futuristisk sølv-lampeskærm i organiske former.

Vi har fundet 6 favoritter fra IKEAs forårsnyheder - se dem her: 

IKEA vitrineskab 2021.jpg

Cool glasskab med hylde

Vi har fuldstændig forelsket os i dette smukke og funktionelle vitrineskab kaldet RUDSTA. Den blå mint-tone er også lige i skabet, som vores gamle onkel ville sige det...

  • RUDSTA glasskab, 599 kr.

IKEA ÄLVSTARR lampe (Februar 2021).jpg

Futuristisk lampe

Længe har der været en populær tendens med natur og flettet søgræs overalt i hjemmet, også blandt vores lampeskærme. Men der er nye "forfriskende" toner på vej fra IKEA til at mixe udtrykkket op. Vi har fået et godt øje til denne futuristiske lampe i sølv. 

  • ÄLVSTARR lampe, 299 kr.

IKEA LJNNEBÄCK loungestolen.jpg

Ét møbel efter kundernes ønske

Designerne har rådført sig med IKEAs kunder, da de kom på designet af denen nye loungestol, som vil pynte i de fleste hjem. Bedst af alt - udover den overkommelig pris - er også de tre flotte farvevarianter, derudover klassisk sort også tæller en støvgrøn og en knækket hvid.

  • LINNEBÄCK stol, 299 kr.

IKEA LJNNEBÄCK loungestol.jpg

 

IKEA SINARP køkkenfront (Februar 2021).jpg

Nyt liv til dit køkken

Drømmer du også om at give dit køkken nyt liv? Vi vil i hvert fald gerne skifte vores gamle skabslåger ud med disse to nye fronter - HASSLARP og SINARP - i mørkt træ, som skaber et naturligt og varmt udtryk.

  • SINARP/HASSLARP køkkenfronter 

BJÖRKÅSEN sidebord, 199 kr. (Februar 2021).jpg

Forårsfint sidebord

Stil dette sidebord ved din sofa - eller brug det til at holde nodepapir, kogebøger eller som et "mini" staffeli, når du tegne. Det bevægelige plade giver et væld af anvendelsesmuligheder - og så er den lille "kopholder" en sjov detalje.

  • BJÖRKÅSEN sidebord, 199 kr.

IKEA BJÖRKÅSEN sidebord (Februar 2021).jpg

OBS! LINNEBÄCK loungestolen kommer i IKEA-varehusene fra april, mens resten af produkterne bliver solgt fra starten af februar 2021.

Se, hvad vi ellers skriver om: IKEA, Boligindretning og Møbler