IKEA julekollektion 2021
SPONSORERET indhold

IKEA afslører årets julenyheder: Se vores 10 udvalgte favoritter

Elsker du at pynte op til juletid, er der flere skønne nyheder at finde i den nye vinterkollektion fra den svenske boliggigant. Vi har set kollektionen igennem og udvalgt 10 ting, som vil gøre vores jul smukkere på flere fronter.

Af: Lotte Michelsen Foto: IKEA
18. okt. 2021 | Bolig | ALT.dk

Nu’ er det jul igen… eller næsten i hvert fald, for før end du aner det, er der ’Last Christmas’ i radioen, glögg i glassene og julehygge i kalenderen, og der er masser af inspiration at hente i IKEAS nye vinterkollektion.

LÆS OGSÅ: Her er årets julefarve 2021 - ifølge dansk designgigant

Blandt årets julenyheder finder vi den grønne juletræs-guirlander, der kan pynte smukt i vinduet. Den stjerneformede krans i kunstig gran kan hænge på døren og byde gæsterne pænt velkommen indenfor.

Når træet skal pyntes, har IKEA traditionen tro designet forskelligt julepynt - i år er der blandt andet søde julekugler formet som en ræv, en hare og et rensdyr.

Og til de genbrugsbevidste har den svenske boliggigant designet et anderledes juletræ i bambus, som kan stå i stuen år efter år, og som ikke fælder.

Se med her, hvor vi har udvalgt vores 10 favoritter fra årets julekollektion:

Guilande.jpg

På rad og række

Hele julen må der gerne hænge denne håndlavede guirlande og pynte i vinduet hjemme hos os. Der er noget hyggeligt over de fine juletræer, som man både kan se udefra og indefra.

  • VINTER 2021 håndlavet guirlande 15.-

Kunstig_krans.jpg

Kan genbruges

Julen er sansernes tid, og hoveddøren med sin juleudsmykning spiller derfor en vigtig rolle. Det er den, dine gæster ser først, så byd dem velkommen med en smuk dørkrans. Kan du ikke overskue selv at binde en julekrans til døren, så har vi fundet dette fine alternativ. 

  • SMYCKA, kunstig krans 25.-

Papirjuletrae.jpg

”Hamonika”-juletræer

Så snart juletræet i papir foldes ud, giver det en rigtig hyggelig effekt… desuden fylder det næste intet i kassen med julestads…

  • VINTER 2021 juletræ i papir 49.-

HAENGENDEDEKORATION_79,-.jpg

Alternativ mistelten

Det er så romantisk med alt det kysseri under mistelten. Med denne mistelsten i papir undgår du, at bærerne falder af i løbet af en uge, og at grenene bliver sorte som kul... 😊

  • VINTER 2021 dekoration 39.-/ 4 stk.

Krukker.jpg

Pæn opbevaring

De enkle glaskrukker kan bruges til opbevaring af alt fra små køkkenredskaber til müsli og andre tørvarer. De grønne krukker har et tilhørende låg i kork.

  • VINTER 2021 glas med låg fra 69.-

LANTERNE_79-199,-.jpgGiv os lys i mørket!

I de mørke vintermåneder kan lanterner være en ægte hyggespreder. Derfor skal vi helt sikkert have fat på en (eller flere) af disse til årets juleoppyntning.

  • VINTER 2021 lanterner fra 79.-

Vinterlandsby.jpg

Børnenes favorit

Med vat, en lyskæde og lidt god fantasi, så kan dette blive det fineste julelandskab du nogensinde har lavet... og det vil med garanti blive børnenes favorit.

  • VINTER 2021 vinterlandsby 149.-

Fyrfadsstage.jpg

Levende lys

Mon den forældreløse, stærke og gæve Mikkel Ræv sidder og venter på sin bedste ven Mads? Lysestagen hygger med levende lys, når mørket falder på. 

  • VINTER 2021 fyrfadsstage 79.-

Traejuletrae.jpg

Juletræet, der ikke fælder

Er du også træt af spidse grannåle på gulvet hele julen? Så er dette juletræ lige noget for dig. Vi er vilde den smukke kombination af bambus og den simple juletræsform! I vores stuer må det gerne stå i hjørnet og sprede sin julesteming – helt uden at fælde…

  • VINTER 2021 Juletræ i bambus 229.-

Julekugler.jpg

Fra de skandinaviske skove

Der er ikke længe til, at der skal danses rundt om træet og derfor skal der lige lidt ekstra pynt på, inden det bliver centrum i vores stuer. Julekuglerne formet som en ræv, en hare og et rensdyr er lavet med inspiration fra dyrene i de skandinaviske skove.

  • VINTER 2021 dekorationskugle 79.-

LÆS OGSÅ: Sådan holder du dit juletræ frisk og grønt hele julen

Anbefalet til dig