Klip selv: Hekse til halloweenfesten fra Hjemmet

Foto: Thomas Herskov / Jesper Glyrskov

Klip selv: Hekse til halloweenfesten fra Hjemmet

Klip selv: Hekse til halloweenfesten

Klip små hekse i karton og saml dem til en festlig mobile. Hæng dem enkeltvis på grene, eller brug dem som bordkort til halloweenfesten.

DET SKAL DU BRUGE:
Du skal bruge karton i hudfarve, sort, orange, gul, lysegrøn, rød og lilla, prikket karton (Color Bar) i orange, grøn og lilla, sytråd, synål og en tynd sort tuschpen.

Desuden limstift, dobbeltklæbende tape og miniklæbepuder. Alt fra Creativ Company, tlf. 96 13 30 10.

SÅDAN GØR DU: 

Klip kjole, støvler, hænder og et lille bånd til kosten to gange. Klip hat, hår, pandehår, ansigt, kosteskaft og kost en enkelt gang.

Lim en hånd fast ved ærmet på indersiden af forneden, eller gennem den ene kjoledel. Læg kosteskaftet som vist på tegningen, og lim den anden hånd ovenpå. Lim støvlerne fast for neden, og lim derefter den sidste kjoledel ovenpå. Lim håret fast foroven på kjolen, og lim hatten bag på håret.

Lim ansigtet på forsiden af håret, og tegn øjne og næse med tuschpennen. Klip munden i karton, og lim den på, eller tegn den med en rød tusch. Lim pandehåret fast med en lille klæbepude. Lim kosten på kosteskaftet, og lim et lille kartonbånd på begge sider.

Prik et hul i hatten med synålen, og bind en tråd fast. Saml evt. flere hekse til en mobile ved at trække en sytråd gen nem et hul ved kjolekanten.

SKABELON: 

(Klik her for at åbne skabelonen i et nyt billede)

Opskriften er fra Hjemmet 25/2013

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY og Halloween

610x200_woordy_knap2.jpeg