Opgrader dit køkken med de bedste produkter
Denne artikel er sponsoreret af: Jilmas Group Nordic/Silverline, Miele, Nyvo & Whiteaway A/S.

Opgrader dit køkken med de bedste produkter

Køkkenenet er hjemmets vigtigste rum, og med disse produkter vil du gøre tiden med madlavning endnu bedre.

Det sidste år har indretningen for mange handlet om at gøre plads til et hjemmekontor, men de mange timer spænderet i hjemmet giver også anledning til at opgradere alt fra køkken til bad til soveværelse. En af de måder, hvorpå man kan gøre en særlig forskel i boligen, er ved at prioritere valget af hvidevarer. Det lyder måske ikke så sexet som en ny, lækker designsofa, men med de rette hvidevarer er du fx garanteret, at madlavningen bliver en behageligere og sjovere oplevelse. Så læs med her, og lad dig inspirere af, hvor du finder noget af det bedste indenfor kvalitetshvidevarer.

Flow In Pro fra Silverline – Den ideelle emhætte til køkkenetJilmas_silverline.jpg

Flow In Pro fra Silverline er en kogeplade og emhætte i ét, og denne bordmodel passer i et almindeligt køkkenskab, da den fylder ganske lidt. På den måde har du stadig masser af plads til køkkengrej i skabene.

En af de store fordele ved netop denne emhætte er, at den har et lavt lydniveau, men et kraftigt sug – på den måde er den med til at give en unik madlavningsoplevelse. Risten i emhættens midte kan vendes om, så du selv kan vælge, om  den skal være sort eller sølv. Desuden skal du ikke bekymre dig om, at din mad koger over, da der er en 2 liters væskebeholder, som let kan fjernes og rengøres.

Se mere på Silverlines eller ring på +45-70104014 og hør mere om nærmeste forhandler.

Mieles 2-i-1 – Elegant design til køkkenetMiele.jpg

Med Mieles 2-i-1 induktionskogeplade med integreret emhætte kan du placere din kogeplade lige, hvor det passer dig. Induktionskogepladen har nemlig en integreret emhætte, som er placeret i midten af selve kogepladen.

Dette smarte design gør det muligt at lade det være op til dig selv, om du f.eks. vil stå med front med udsigt til haven, eller om kogepladen måske skal placeres i din kogeø, så du samtidig kan have et øje på børnene eller nyhederne i fjernsynet, mens du kokkererer.

Se mere på miele.dk

Nyvo – Højeste kvalitet uden fordyrende mellemlednyvo.jpg

Har du længe drømt om at opgradere det vigtigste rum i dit hjem? Hos Nyvo går vi op i at kunne opfylde mest muligt indenfor de rammer du sætter os.

Muligheden for at nyde innovative hvidevarer fra markedets førende mærker kræver ikke mere end et klik.

NYVO –trendsetter webshoppen med grundig rådgivning og et stort produktudvalg, som giver dit køkken det sidste touch til en æstetiske designløsning.

Den nyeste trend på markedet er kogezoner med integreret emhætte. Med en 2-i-1 fra Elicas kogezoner, skabes der endnu mere plads i køkkenet.

Whiteaway – online køb af kvalitetshvidevarerwhiteaway.jpg

Køb hvidevarer online uden at gå på kompromis med kvalitet, pris og service. Whiteaway er en online-forhandler, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater. Virksomheden har fokus på, at det skal være nemt at købe hvidevarer. Derfor er rådgivningen i top, og du vil blive hjulpet af eksperter til at finde den helt rette hvidevare, der kan efterleve dine behov. Når varen er købt tilbyder Whiteaway både levering, indbæring og montering – så bliver det ikke nemmere. Dette er også en af grundene til, at de har en høj kundetilfredshed og hele 4,6 stjerner på Trustpilot.

Whiteaway forhandler næsten 3000 forskellige hvidevarer, herunder alle de største brands som fx Miele, Siemens og Bosch.

Se hele udvalget på whiteaway.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken