Peter Ingemann sommerhus

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager og Niels Henrik Dam/Her&Nu TV-værten Peter Ingemann har sat sit sommerhus i Lønstrup ved Vesterhavet til salg.

Peter Ingemann sætter sommerhus til salg efter 13 måneder: ”Prisen er skarp, fordi vi vil videre”

Det gule sommerhus viste sig ikke at være det rigtige for den kendte tv-vært, så efter lidt over et år har han sat det til salg igen – til en ny pris. Se det her.

Tilbage i januar sidste år købte tv-vært Peter Ingemann sammen med sin hustru, Trine Rasmussen, et gult træhus i den populære ferieby Lønstrup ved Vesterhavet.

Men her 13 måneder efter er ferieboligen til salg igen, det skriver Boliga.dk

Sommerhuset er på 55 kvadratmeter, ligger med udsigt til klitterne ved badebyen og blot 300 meter fra stranden.

”Hvorfor sælger vi? Fordi vi med børn, svigerforældre, svigersøn mm gerne vil have et lidt større hus. Naturligvis også i Lønstrup,” forklarer Peter Ingemann selv på sin Instagram, hvor han har over 188.000 følgere.

Størrelsen på sommerhuset gør, at det kun tager en halv time at gøre rent og pakke ned, når du skal hjem igen – noget tv-værtens kone angiveligt har sat stor pris på, tilføjer den muntre tv-vært i sit opslag.

Peter Ingemanns sommerhus i Lønstrup. Foto:
Peter Ingemanns sommerhus i Lønstrup. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager 

I sin tid gav parret 1.145.000 kroner for det gule sommerhus, men Lønstrup er ifølge Boliga et af de sommerhusområder, som danskerne har været svært begejstrede for i de seneste år. Salgspriserne i postnummeret Hjørring, hvor Ingemanns sommerhus ligger, er derfor steget markant i løbet af coronakrisen.

Ønsker du at få fingrene i Peter Ingemanns sommerhus, skal du derfor have fat i 1.475.000 kroner. Det er beløbet, som det er sat til salg for hos det lokale ejendomsmæglerfirma Thomas Risager.

Men skal vi tro den tidligere Hammerslag-vært, er det en god pris.

”Prisen er skarp fordi vi vil videre. Men den er skarp,” formulerer han det selv til sine Instagramfølgere.

Se huset hos mægleren HER

Se Peter Ingemanns Instagram-opslag HER.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligkøb, Sommerhus, Boligindretning og Kendte

610x200_woordy_knap2.jpeg