Sommerdrømme 2022 deltagerne

Foto: Simon Ravnsbæk/TV 2 I 'Sommerdrømme' på TV 2 kæmper fire par om at skabe det fedeste sommerhus.

Sommerdrømme

’Sommerdrømme’ er tilbage: Mød deltagerne lige her

'Sommerdrømme' er tilbage med otte nye deltagere - denne gang på Lolland. Mød deltagerne her.

De har 310.000 kroner hver til at forvandle et nøgent sommerhus til en færdig sommerdrøm.

Sådan lyder opgaven for to svigerinder, en svigermor og en svigersøn, to brødre og et eks-par.

De fire par kæmper nemlig alle i den nye sæson af TV 2s ’Sommerdrømme’ om, hvem der har hænderne bedste skruet på – og den helt rette portion kreativitet i deres indretning.

LÆS OGSÅ: 12 ting, du gerne vil vide om TV 2s Sommerdrømme

Udgangspunktet er fire tomme, nyopførte bygninger i Kramnitse på Lolland, som på blot otte uger skal forvandles både inden i og uden for til fire vidt forskellige smukke boliger med hvert deres "ægte" sommerhus-stemning.

Igen i år er værten Pelle Emil Rex Hebsgaard, mens dommerne er bygningssnedker Jacob Carlsson og mediechef hos Allermedia Camilla Kjems.  

Og der er noget at dyste om, for i sidste ende vinder ét af parrene deres sommerhus til en værdi af to millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang fra Sommerdrømme: ”Vi har ofret alt, hvad vi ejer, for at blive forældre”

Mød de nye deltagere lige her:

Mathilde og Belinda Sommerdrømme 2022

Belinda (32 år) og Mathilde (28 år) - svigerinder

Belinda og Mathilde er svigerinder og veninder. Mathilde læser til gymnasielærer, og Belinda er tatovør, har to børn og en papdatter. De bor begge i Frederikshavn. Deres motivation for at være med er, at familiens samvær er det allervigtigste. De vil have et sted, hvor hele familien kan samles og holde fri. Der skal være plads til børn, dem selv og bedsteforældrene.

Nøgleord for deres sommerhus: Deres stil er 'badehotel møder kolonihave' med farvetemaer i de forskellige rum, romantik, natur og hjemmebyggede møbler. Og de kan lide forskellige mønstre, masser af planter og blomster, høje paneler og lyse, flagrende gardiner.

Følg Belinda på Instagram her: @belindawinther

Følg Mathilde på Instagram her: @mfuglsang

Anja og Marcus Sommerdrømme 2022

Anja (49 år) og Markus (24 år) - svigermor og svigersøn

Anja og Markus er svigermor og svigersøn. Anja arbejder som folkeskolelærer i Aarhus, mens Markus bor på Amager, er CBS-studerende og har et firma, der importerer naturvin. Deres motivation er, at Anja skal flytte fra et hus i Aarhus til en lejlighed på Sjælland, og et fælles sommerhus skal være det nye sted at samles. Et sted, hvor familie og børnebørn kan mødes i fremtiden.

Nøgleord for deres sommerhus: Deres stil er et personligt sommerhus med kreative løsninger og plads til fællesskabet. De drømmer for eksempel om et rummeligt køkken med langbord til mange mennesker, hyggekrog til fordybelse, brætspilsbibliotek og vægdekorationer med udskiftelige polaroid-billeder af gode minder og venner.

Følg Anja på Instagram her: @anjabang_

Følg Markus på Instagram her: @markuslindstroem

Haider og Bashar Sommerdrømme 2022

Bashar (23 år) og Haider (28 år) - brødre

Bashar og Haider er brødre og bor i henholdsvis Aalborg og København. Haider er civiløkonom, mens Bashar er civilingeniør. De ejer også delikatessebutikken Meat n’ Joy sammen. Deres motivation er drømmen om sammen at bygge et sommerhus for hele familien, for de har en tæt familierelation til deres to brødre og forældre. Bashar og resten af familien vil gerne flytte til Sjælland, og derfor er et sommerhus på Lolland perfekt.

Nøgleord for deres sommerhus: Deres stil er orientalsk blandet med nordisk minimalisme, og det skal være stilrent og rustikt uden at blive for tungt. Marokkanske vægtæpper, mønstre, mosaik i kombination med noget hyggeligt og jordnært i naturlige og dybe skovfarver.

Følg Bashar på Instagram her: @basharshahmorad

Følg Haider på Instagram her: @haidershahmorad

Nicolaj og Louise Sommerdrømme 2022

Nicolaj (47 år) og Louise (40 år) - eks-par

Nicolaj og Louise er eks-par og blev skilt for fem år siden. De bor begge i Rødovre og har to teenagedøtre sammen. Nicolaj er teamspecialist, og Louise er kontorassistent. Deres motivation er at lave et fælles sommerhus til døtrene og dem selv. Et sted, hvor alle kan koble af, men hvor der også er plads til at være social og invitere gæster. De vil gerne være det gode eksempel på, at en skilsmissefamilie kan samarbejde og have et fællesskab.

Nøgleord for deres sommerhus:  Stilen er nordisk, lys og med naturelementer. De går efter douce farver, bløde materialer og træ, og masser af planter på terrassen, for udendørsområdet er meget vigtigt. De vil gerne skabe mange af møblerne selv, og så er køkkenet et vigtigt omdrejningspunkt i huset.

Følg Nicolaj på Instagram her: @holte2610

Følg Louise på Instagram her: @louiselaessoee

Se Sommerdrømme her

Sommerdrømme får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag 23. marts 2022.

Hvert af de otte programmer har fokus på et nyt rum:

  1. Soveværelse
  2. Terrasse
  3. Badeværelse
  4. Stue, alkove og entré
  5. Køkken-alrum
  6. To ekstra værelser
  7. Uderum
  8. Optimering og FINALE
Se, hvad vi ellers skriver om: Sommerdrømme og Sommerhus

610x200_woordy_dmjpg.jpg