Maria Ljungström
SPONSORERET indhold

Mød en af Sveriges største bolig-bloggere: Her er mine tre bedste indretningstips

Det var en kæreste, der fik hende i gang med at blogge. Emnet blev om hendes store passion, som hun har dyrket, siden hun var barn, og i dag følger mellem 60.000 og 90.000 brugere med hver måned, når svenske Maria Ljungström deler ud af sine tips og tanker omkring boligindretning.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Ellie Ene
30. okt. 2018 | Bolig | ALT.dk

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Mit navn er Maria, jeg bor i Göteborg, og så har jeg bloggen Inredningsvis, som er en af Sveriges mest populære bolig-blogs. Jeg elsker dekorative puder og at indrette i luksuriøs stil. Min niche på bloggen er, hvordan man får et "luksuriøst billigt" hjem, og det kan folk i Sverige godt lide.

LÆS OGSÅ: De bedste indretningstips fra Frederikke Aagaard

Jeg er inspireret af hoteller, rejser og smukke, givende miljøer. Jeg har to søde katte, der ofte er med på min Instagram-profil. Jeg bor i en toværelses lejlighed centralt i Göteborg i et gammelt Landshøvdinghus (en ældre lejlighedstype, som er særligt udbredt i Göteborg, red.)

maria2.pngInredningsvis er for alle, som bor småt, men drømmer stort. Sådan beskriver Maria Ljungström selv hendes blog. (Foto: Ellie Ene)

puf2.pngLuksus, du har råd til, er i centrum for boligindretningen. (Foto: Privat)

Hvor har du fået interessen for at boligblogge fra?

Jeg har altid elsket smuk indretning, siden jeg var barn. Jeg indrettede allerede dengang min Barbies dukkehus helt perfekt og lidt som et Hollywood-slot, haha.

I 2011 mødte jeg min daværende kæreste og blog-kollega, som var ham, der fik idéen til, at jeg burde starte en blog. Jeg vidste intet om at blogge, men lærte hurtigt, hvordan det virker. Det viste sig, at jeg havde et stort talent for det, og at interiør som emne voksede hurtigt i popularitet.

Det, der adskiller min blog fra mange andre boligblogs i Sverige, er, at jeg ikke skriver særligt meget om tendenser. Jeg foretrækker derimod at indrette personligt og hyggeligt. Og at alle kan få det luksuriøst, selvom man har et lille budget.

Soveværelse_.pngKattene er ofte med, når Maria deler billeder fra sit hjem. (Foto: Privat)

cafebord.pngUndgå at lade dig styre af tidens boligtrends, lyder et af rådene fra Maria Ljungström. (Foto: Privat)

Hvad er dine tre bedste indretningstips?

  1. Mit absolut bedste tip er, at du ikke slavisk skal indrette dit hjem efter tendenser. Indret dig i stedet med ting, som du er lidenskabelig omkring og som får dig til at føle dig godt tilpas. Hellere et hyggeligt hjem, som du trives i, end en stram, trendy indretning, som kan føles upersonlig.
  2. Indret dig med masser af pyntepuder – de afgør ALT i hjemmet. Jeg har selv lavet en makeover af min sofa med nye pyntepuder, og jeg fik næsten et chok, hvor meget det forandrede hele stuen. De er også billige, så det er ovenikøbet en billig makeover :)
  3. Lad dine gardiner gå fra gulv til loft, og det må gerne være fløjlsgardiner for et luksuriøst look.

stue-+-kat.pngMarias stue, hvor hun elsker at skifte look via puder. (Foto: privat)

stur-foto.pngEt hyggehjørne hos boligbloggeren. (Foto: Privat)

bord4.pngGardiner, der går fra gulv til loft, og et fint guldbord pynter i den toværelses lejlighed i Göteborg. (Foto: Privat)

Anbefalet til dig