Tal R og Emma Rosenzweigs lejlighed

Foto: Claus Borg & Partner Tal R og Emma Rosenzweig har solgt deres lejlighed på Østerbro.

Kom indenfor hos Tal R og Emma Rosenzweig

Det er noget af et fantastisk og finurligt hurlumhejhus, som kunstneren Tal R og hans kone, filmelsker og dokumentarist Emma Rosenzweig, netop har sat på markedet – og solgt. Se de skønne billeder fra deres farverige hjem her.

Nærmest som en profeti fik Emma Rosenzweig, født Leth, tatoveret "Chaos Reigns" på sin venstre arm, da hun havde mødt kunstneren Tal R for snart et halvt årti siden. For da de blev kærester, og hun flyttede ind i hans lejlighed, blev Emma også en del af en moderne familie med Tal Rs tre børn, deres fælles søn Abel, og de sammenbragte hunde Makker og Fanny. 

LÆS OGSÅ: Tal R om at være far til lille Abel, han har sammen med Emma Leth 

Nu skal der et rent lærred til, for det kreative par har solgt hjemmet placeret på hjørnet af Rosenvænget Sidealle og Rosenvængets Alle på 2. sal i en smuk klassisk ejendom fra 1877 med den bedste beliggenhed i Rosenvængets kvarteret.

Tal R og Emma Rosenzweigs bolig på Østerbro
Ejendomsmægler Søren Heilesen, der er partner i Claus Borg & Partner, har stået for salget af Tal R og Emma Rosenzweigs bolig.

Hidtil dyreste lejlighed i 2020 er solgt

Ifølge videnscentret for byudvikling, Byens Ejendom, var Østerbro i København i 2019 det 6. dyreste sted at købe lejlighed, og bydelen lægger også adresse til det hidtil dyreste lejlighedssalg i 2020, som du herunder kan komme ind bag de låste døre og snage. For lejligheden har Tal R nemlig fået 13,25 millioner kroner. Kom indenfor her:

Tal R og Emma Rosenzweig's badeværelse

Tal R og Emma Rosenzweig's entre

Tal R og Emma Rosenzweig's entre

Tal R og Emma Rosenzweig's køkken

Tal R og Emma Rosenzweig's spisestue

Tal R og Emma Rosenzweig's stue

Tal R og Emma Rosenzweig's kontor

Tal R og Emma Rosenzweig's værelse

Tal R og Emma Rosenzweig's børneværelse

Tal R og Emma Rosenzweig's soveværelse

Tal R og Emma Rosenzweig's soveværelse

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Kunst

610x200_woordy_dmjpg.jpg