Tvilling

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Tvillingen år.

Årshoroskop 2021 for Tvillingen

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Nye veje åbner sig, og du kan med held kaste dig ud i at lære noget nyt. Uddannelse eller kurser vil fange din interesse, du har nemlig brug for at blive stimuleret. Du kan også selv påtage dig en mentorrolle for en anden. Er det muligt, så kom ud og rejs.

– Arbejde og økonomi –

Bruger du din intuition, bliver året ikke helt dårligt arbejdsmæssigt. Selvom der kommer mere skub i din karriere, og mål lettere opnås, når du kommer ind i 2022, er der lyspunkter. Vent med de helt store karriereændringer, men forbered dig. Når det kommer til din økonomi, er der ikke store ændringer.

– Familie og bolig –

Det vil ikke være boligen, der tager din opmærksomhed. Du kan foretage kreative ændringer, men det bliver i det små. Familien vil i perioder mene, at du er meget fraværende, at du har travlt med alle andre end den, og det må du tage til dig. Lyt til, hvad de har af ønsker og behov, da det skaber harmoni.

– Kærlighed og parforhold –

Du er meget udadvendt og social, og du kommer sikkert til at tale med mange mennesker. Det kan udvikle sig til noget romantisk, og det glæder dig og giver energi. Hvis du er i et parforhold, bliver det hele meget lettere. Tidligere uenigheder og gniderier forsvinder, og et nyt og bedre kapitel kan begynde.

– Årets bedste råd –

Brug tid på at lære nye ting.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn