Tvilling
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Tvillingen

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Året byder på forandringer, mest af alt fordi du selv vil vælge nye veje og ændre på dine nuværende mål og planer. Du kan ikke blive for ambitiøs, du kan nemlig opnå det, du sætter dig for. Aktiviteter, der byder på fællesskab og samarbejde, er gunstige.

- Arbejde og økonomi -

Det bliver et rigtig godt år for arbejde og karriere. Du kommer ikke let til resultaterne, men er du villig til at arbejde hårdt, træffe vigtige valg og ikke give op, så får du succes. Du vil sikkert ikke skifte arbejdsplads, men udvikle dig, hvor du er. Din økonomi vil stort set blive uforandret.

- Familie og bolig -

Din boligsituation ser ikke ud til at ændre sig. Det er nogle mindre, kreative projekter, der vil optage dig. Du nyder altid at bruge tid med familien, men der er perioder, hvor du er meget optaget af dine mål og din egen udvikling. Det virker dog inspirerende på dem omkring dig, så det er ikke dårligt.

- Kærlighed og parforhold -

Hvis du og din partner går med tanker om familieforøgelse, så er året særdeles gunstigt. I nyder at udvikle jer og opleve spændende ting sammen. Find derfor fælles interesser og inspirerende, fremtidige mål. Er du single og ønsker dig en partner, vil andet halvår blive den bedste tid for kærligheden.

- Årets bedste råd -

Stop op og tænk dig om.

Anbefalet til dig