Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Tvilling
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Tvillingen år.

Årshoroskop 2018 Tvilling

Årshoroskop 2018 for Tvillingen

Se, hvad 2018 har i vente for Tvillingen - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Gå dybere
Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversationsevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde.

Mennesker synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde og kræve et større følelsesmæssigt engagement fra dig, end du har været vant til.

Dine kære kan være mindre villige til at lukke op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen.

2018 er i det hele taget et år, hvor du skal slås med andre menneskers følelsesmæssige blokeringer. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.

I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage for at være sammen med personen fra dine drømme.

Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt fra din komfortzone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.