Tvilling
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Tvillingen år.

Årshoroskop 2020 for Tvillingen

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

I det kommende år vil personlig udvikling være på din dagsorden. Du kan udvikle helt nye sider af dig selv og opdage nye ressourcer, som du ikke tidligere har brugt. Du har en god intuition, som du kan bruge, når du skal træffe vigtige beslutninger.

– Arbejde og økonomi –

Hvis noget føles rigtigt, så stol på din mavefornemmelse, den vil ikke svigte dig. Det er ikke altid helt let at se, hvilken vej du skal gå, men klarheden kommer til dig. Det er ikke nok for dig at tjene penge, dit arbejde skal give mening og betyde noget. Du kan let nedbringe eventuel gæld i år.

– Familie og bolig –

Til tider kan du glemme familien lidt, da der sker mange ting omkring dig. Involvér familien i de arrangementer, du kan, og find på noget, som I kan være fælles om. Du kan med held renovere eller lave om i din bolig i september og oktober. Her er du fuld af ideer, og din kreative tænkning får dig langt.

– Kærlighed og parforhold –

Det vil blive en udfordring for dig og din partner at holde gnisten i live i år. Det er derfor en god ide, hvis I planlægger nogle dates eller forlængede weekender, hvor I kan være romantiske og forkæle hinanden. Hvis du ikke er i et forhold, vil du ikke være så flirtende som ellers, og det begrænser dine muligheder.

– Årets bedste råd –

Meditation giver dig nye ideer.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn