Tvilling
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Tvillingen år.

Årshoroskop 2019 for Tvillingen

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Du har mange særdeles spændende, men også vilde ideer. Det bliver til tider svært for dig at finde ro, fordi du tænker meget, og det er en god ide, hvis du lærer at meditere. Du er aktiv, udadvendt og social. Det er vigtigt for dig, at der sker noget.

– Arbejde og økonomi –

Der vil være fokus på arbejde og karriere. Hvis du ikke føler, at du er på rette vej, så foretag nogle ændringer. Din intuition vil ikke svigte dig. Det er vigtigt for dig, at du gør en forskel, ellers bliver du utilfreds. Januar og juli er ikke gode måneder økonomisk.

– Familie og bolig –

Selvom du normalt sætter stor pris på at hygge med og om familien, kan du i perioder være så travlt optaget, at du nærmest glemmer dine kære. Pas på med at lave for meget om på aftaler, det falder bestemt ikke godt ud. Du holder af at være kreativ, så vær fælles om nogle spændende boligprojekter.

– Kærlighed og parforhold –

Der er en god harmoni, kærlighed og forståelse mellem dig og din partner. Det er dog vigtigt, at du deler dine tanker med ham - I må sørge for at lægge fælles planer. Du har mange ideer, og du kan mangle lidt tålmodighed. Er du single, er du ikke bange for at tage initiativ, og det bringer mange muligheder med sig.

– Årets bedste råd –

Husk at tage nogle pauser.