Tvilling

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Tvillingen år.

Årshoroskop 2022 for Tvillingen

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

En stærk intuition fører dig langt, hvis du lytter til din indre stemme. Du kan udvikle dig i mange retninger, herunder blive mere spirituel og åben for alternative emner. Du har mange gode ideer, og du kan begynde nye inspirerende og interessante ting.

- Arbejde og økonomi -

Hvis du er interesseret i at skifte arbejde, så hold dig ikke tilbage, du vil især have held med at få tingene til at ske frem til maj måned. Det er det store billede og ny læring, der interesserer dig mest, rutineopgaver og gentagelser vil kede dig. Du vil forbedre din økonomi ved et jobskifte.

- Familie og bolig -

Du kan helt glemme familien, fordi hele året bliver meget socialt, og der sker alt muligt spændende omkring dig. Få dine kære med, hvor tingene sker, så du ikke efterlader dem utilfredse og kede af det. Du kan ændre på små ting i boligen med store resultater, du er nemlig meget kreativ og iderig.

- Kærlighed og parforhold -

Din partner er inde i en periode med stor forandring, og det er vigtigt, at du er der til at støtte og rådgive. Du kan gå lidt for meget op i dig selv, hvilket skaber et udækket behov hos din partner. I må stå sammen, ellers skabes der splid. Er du single, går det stærkt, og året kan byde på bryllup.

- Årets bedste råd -

Rejs mere, hvis det er muligt

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg