Krebs
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver krebsens sommer

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen 22/6-22/7

 

Tag det roligt, selvom du støder på forhindringer og forsinkelser. Tingene vil have det med at løse sig af sig selv, og det hjælper ikke at presse på. Du går nogle gode måneder i møde, så gør en lille status og få afsluttet nogle ufærdige projekter.

Arbejdet

Når det kommer til aftaler og kontrakter, vil du være mest heldig i slutningen af sommeren. Pas lidt på med, hvad du skriver under på i juli, ikke alt er helt, hvad det ser ud til. Nye projekter kommer godt fra start, men det er vigtigt, at du også får afsluttet nogle af dine igangværende, så du har mere tid til de nye.

Familien

Især senere på sommeren er der mulighed for masser af hyggelige stunder med familien. Du har det fantastisk, når I er sammen. Det betyder mindre, om det er hjemme med boligprojekter eller på en ferie. Du forstår at finde på hyggelige og spændende ting, I kan foretage jer, og det bliver værdsat.

Kærligheden

Du kan finde, at din partner er lidt doven. Det er kun midlertidigt, denne skal bare lade op, så kommer der til at ske en masse. Gør noget ud af jeres forhold, jo mere du selv giver, jo mere får du igen. Er du single, møder du kærligheden uventet – i familiemæssige rammer eller på dine daglige ruter.

Sommerens bedste råd: Træf ikke hurtige beslutninger.

 

Læs alt om stjernetegnet krebsen og få ugens horoskop lige her