Krebs
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Krebsen 22/6-22/7

Nogle fantastiske måneder venter forude. Du har masser af personlige ressourcer, og de får dig langt. Samtidig er du mere heldig end ellers, når det kommer til penge og økonomi. Der er derfor plads til både forkælelse og til nogle indkøb til boligen.

Arbejdet

Du er eminent til at sælge dine ideer. I det hele taget er der god fokus på alle former for kommunikation, og du kommer igennem med det, du ønsker. I slutningen af perioden vil karrieren sættes på pause, til du har truffet beslutninger om, hvilken vej du vil gå, fremadrettet. Tag dig tid til at tænke.

Familien/boligen

Det er ikke kedeligt at være sammen med dig. Du finder på spændende ture og udflugter, men selv en regnvejrsdag hjemme får du gjort sjov. Det er en god ide, at du afstemmer forventninger med familien, så I er på samme niveau, når det kommer til jeres ønsker og tid sammen. Ellers bliver du selv skuffet.

Kærligheden

En god kommunikation sikrer, at dit parforhold er harmonisk og stabilt. Du kan ikke gå ud fra, at din partner kan læse tanker, så vær åben omkring dine ønsker og behov. Fælles værdier skal aftales. Er du single, så gå ikke alt for meget på kompromis, især ikke om de ting, der er meget vigtige for dig.

Sommerens bedste råd: Du skal ikke tvivle på dine egne evner.

Læs alt om stjernetegnet Krebsen og få ugens horoskop lige her