Krebs
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver krebsens sommer

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen 22/6-22/7

Det er helt ok at være lidt egoistisk i disse måneder. Du har masser af energi til at komme i mål med det, du ønsker, så det vil være synd ikke at udnytte de gode tendenser. Du kan indgå virkelig gode
aftaler, og i det hele taget bliver det en skøn periode.

Arbejdet

Fordi du har en god energi, har du let ved at få færdiggjort dine opgaver og samtidig få succes med nye projekter. Du vil også have behov for at dovne lidt, og det kan du gøre med god samvittighed. Nye former for samarbejde bliver muligt, og du vil nyde både at inspirere andre og blive inspireret.

Hjemmefronten

Det bliver ikke meget, du er hjemme, du nyder nemlig at komme ud og opleve noget med familien, så glem boligprojekterne. Du har mange gode ideer til arrangementer og udflugter, og det bringer jeg tættere sammen. I vil få mange gode grin og sjove stunder.

Kærligheden

Sommeren bliver fuld af kærlighed og romantik, faktisk bliver det nogle af de bedste måneder på året. Du og din partner er i den grad på bølgelængde, og I kan lægge nogle gode planer. Tag jer tid til at nyde hinanden og de dejlige sommermåneder. Er du ikke i et forhold, så tiltrækker du hurtigt flere potentielle partnere, der bliver masser af flirt.

Sommerens bedste råd: Vær social og udadvendt, der skal ske noget.

 

Læs alt om stjernetegnet krebsen og få ugens horoskop lige her