Krebs

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Krebsens sommer

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen 22/6-22/7

Du hviler godt i dig selv, du er nemlig både stærk og har mange gode ideer. Vent dog med at sætte alt for meget nyt i gang, før du har holdt ferie og slappet af. Du mener sikkert ikke, du har brug for det, men en pause giver mere energi i længden.

Arbejdet

Arbejdet kommer ikke til at fylde meget her i sommer, du har andre fokusområder. De ideer, du får, kan du gemme til senere, hvor du også vil have mere lyst til at kaste dig ud i nye ting og påtage dig yderligere ansvar. Få afsluttet nuværende opgaver, før du begynder på nye, så du har mere tid og overskud.

Familien/boligen

Hvis du sætter dig ned med familien og planlægger sommeren, vil den blive helt fantastisk. Det vil være muligt for jer alle at få indfriet ønsker og behov. I vil sikkert bruge lidt flere penge end først forventet, men det giver også meget glæde.

Kærligheden

Din partner må oppe sig og slappe af, ellers går det ud over dit humør. Forkæl med noget dejligt, I kan dele og være sammen om. Det kan være lidt nyt til boligen eller et spændende arrangement med god mad. Du er god til at tage initiativ, og det bliver værdsat. Er du ikke i et forhold, er frihed og respekt vigtigt. Føler du, det mangler, så stop flirten.

Sommerens bedste råd: Ros dig selv for alle de gode ting, du gør.

Læs alt om stjernetegnet Krebsen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn