Krebs
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver krebsens sommer

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen 22/6-22/7

Det kan ikke undgås, at der kommer et par kontroverser med andre. Det er ikke nære forbindelser, men du vil opleve tilfælde, hvor du bliver udfordret, og man gerne vil bestemme over dig. Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvad du siger ja til.

Arbejdet

Du har brug for orden og struktur, både på dit arbejde, men også i det daglige generelt. Det gør det nemlig lettere for dig at overse opgaver og projekter, så der også bliver plads til noget nyt og spændende. Du får mange ideer og kan godt lide at være lidt impulsiv, når det kan lade sig gøre.

Familie og bolig

Dine sommerplaner er sikkert ikke, som du først regnede med. Du er i stand til at være fleksibel, og du kan derfor sagtens finde på noget sjovt med familien. Der er ting, som I ikke har set eller oplevet, tæt på hjemmet, og impulsive udflugter giver energi.

Kærligheden

Sidst på sommeren kan det blive svært at finde fælles værdier du og din partner imellem, men I vil få en dejlig sommer, så længe I taler om tingene. Der vil ikke være noget, I ikke kan løse sammen. Fokuser på de hyggelige stunder og vær i nuet. Er du single, så vil dine forventninger sikkert skuffes lidt, det går ikke helt, som du forventer, desværre.

Sommerens bedste råd: Find inspiration ved at læse et par gode selvbiografier.

 

Læs alt om stjernetegnet krebsen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn