Krebs
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Krebsen 22/6-22/7

Der er spændende fokus på mere spirituelle aspekter og på din personlige udvikling. Du vil få nogle aha-oplevelser, som udvider din horisont på de områder. Det skaber en dybere forståelse og balance. En ny og kreativ hobby kan også blive aktuel.

Arbejdet

Der opstår muligheder på dit arbejde, som du ikke kan sige nej til. Du er inde i en god udvikling, så du kommer til at have lidt opmærksomhed her, uden du lader det gå ud over din ferie eller familien. Din økonomi og indtjening kan bedres i forbindelse med et nyt job eller øget ansvar, hvor du er nu.

Familien/boligen

Spændende aktiviteter venter, og det bliver en dejlig sommer. Du holder meget af at være sammen med familien, og det foregår uden gniderier, da I vil være enige om det meste. Det er ikke din bolig, der optager dig, men du kan lave lidt om, når du kommer ind i august, hvis det er det, du ønsker.

Kærligheden

Der er en dejlig harmoni imellem dig og din partner, og I kan både være aktive og stille sammen. Sommeren er god til at lægge fælles planer for resten af året, så benyt de dejlige aftner til at tale sammen. Er du ikke i et forhold, bliver juli måneden, hvor du kan få kærligheden til at blomstre.

Sommerens bedste råd: Dine mål skal være ambitiøse og inspirerende.

Læs alt om stjernetegnet Krebsen og få ugens horoskop lige her